Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελάτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελάτων

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελάτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελάτων

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώνει για όγδοη χρονιά τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, επιβραβεύοντας εταιρίες, οργανισμούς και ομάδες στελεχών, για την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Χάρη στο κύρος και την αξιοπιστία τους, τα Βραβεία έχουν εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς στην ελληνική αγορά, προσελκύοντας κάθε χρόνο το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών εταιριών και οργανισμών. Αναγνωρίζοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη της αγοράς στο θεσμό, το ΕΙΕΠ έχει αναβαθμίσει σημαντικά τη διαγωνιστική διαδικασία, μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής συμμετοχών.

Εταιρίες όλων των κλάδων θα διαγωνιστούν σε 11 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης και θα αξιολογηθούν από τριμελείς κριτικές επιτροπές, διαφορετικές ανά κατηγορία, οι οποίες απαρτίζονται από επιφανείς εκπροσώπους του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού χώρου. Σε κάθε κατηγορία θα αναδειχθούν τρεις φιναλίστ, από τους οποίους θα προκύψει ο τελικός νικητής έπειτα από παρουσίαση των υποψηφιοτήτων στην κριτική επιτροπή. 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, κ. Frank Thibaut δήλωσε: «Σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από ένταση του ανταγωνισμού στην αγορά, αλλά και βελτιωμένο επίπεδο ενημέρωσης, αυξημένες προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών, ο τομέας της Εξυπηρέτησης Πελατών αναδεικνύεται σε ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για μια επιχείρηση. Στόχος των Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών είναι να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματα των εταιριών και των ανθρώπων που εργάζονται στον κρίσιμο αυτό τομέα, συμβάλλοντας παράλληλα στη διάχυση της γνώσης στην αγορά μέσα από την ανάδειξη καλών πρακτικών.»

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες, μέλη ή μη του ΕΙΕΠ. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ανασχεδιάστηκε φέτος προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων. Η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής σε όσες κατηγορίες βραβείων επιθυμεί, με εξαίρεση την κατηγορία Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς, που μπορεί να δηλώσει, είτε στη Μεγάλη Ομάδα, είτε στη Μικρή Ομάδα.

Οι κατηγορίες των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2017 είναι:

Κατηγορίες

Ομάδα Βραβείων

1

Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη

(Customer Service Training) (Οργανισμός)

I. Ειδικά Βραβεία

2

Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη

(Customer Experience Innovation) (Οργανισμός)

3

Αντιμετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών (Οργανισμός)

4

Ολοκλήρωση Διαύλων  Εξυπηρέτησης Πελάτη
(OmniChannel Customer Service) (Οργανισμός)

5

Επαγγελματίας της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών

ΙΙ. Βραβείο Επαγγελματία της Χρονιάς

6

Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών

(Μικρός Οργανισμός)

IΙΙ. Βραβείο Ομάδας της Χρονιάς

7

Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών

(Μεγάλος Οργανισμός)

8

Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών

(Μικρός Οργανισμός)

IV. Βραβείο Οργανισμού της Χρονιάς

9

Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός)

10

Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς Μικρής Ομάδας (έως 40 άτομα)

IV. Βραβείο Κέντρου της Χρονιάς

11

Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς Μεγάλης Ομάδας (πάνω από 40 άτομα)



Η Τελετή Απονομής των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 


Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών:
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός  οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Σήμερα, 108 εταιρείες είναι μέλη του Ινστιτούτου.

Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Είναι απαραίτητο ολόκληρη η επιχειρηματική κοινότητα αλλά και οι κρατικοί φορείς στην Ελλάδα να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στη σχέση με τον πελάτη.

Κρίσιμο ακόμη είναι να προωθήσουμε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ