ΠΑΣΕΠΠΕ: Προκήρυξη των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) ανακοινώνουν την προκήρυξη του νέου κύκλου των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE).

Για την ανακοίνωση των λεπτομερειών του διαγωνισμού, ο ΠΑΣΕΠΠΕ με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει  Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Αντιπροσωπείας, οδός Βασιλίσσης Σοφίας 2, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων http://ec.europa.eu/environment/awards/index.html και στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΕΠΠΕ.

Παρακαλείσθε να δηλώσετε απαραιτήτως την συμμετοχή σας στην κα. Ειρήνη Καλαϊτζή, τηλ 213 0383814, kalaitzi@paseppe.gr– διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η πρόσβασή σας στο χώρο της συνέντευξης τύπου.

Για την είσοδό σας στο κτίριο της Αντιπροσωπείας είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας αστυνομική  ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ