Εντυπωσιακή… in fashion παρουσία της Generation Y στο Digital Fashion Forum 2017

Εντυπωσιακή… in fashion παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο Digital Fashion Forum 2017

Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η παρουσία της GY – International e-Business Experts στο 2ο Digital Fashion Forum 2017 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο Maroussi Plaza και αποτέλεσε μια γιορτή για την αγορά της μόδας.

H Generation Y – International eBusiness Experts, στo πλαίσιo του φόρουμ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους από όλο το φάσμα του e-business του fashion industry.

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y’s στο Digital Fashion Forum 2017 συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Εμπορικής Διευθύντριας της εταιρείας, Νανάς Ιωακειμίδου με τίτλο «Access Fashion – The Case Study», στην οποία ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους ένα επιτυχημένο digital transformation μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των εσόδων ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, βασισμένη στο πετυχημένο παράδειγμα της Access Fashion. 

Η ομιλία απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές. Η Νανά Ιωακειμίδου απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού δίνοντας τροφή για μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν στα διάφορα πεδία δράσης του fashion industry και στο μέλλον του στα ψηφιακά μέσα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ