Η Global Link διερευνά τις προοπτικές ανάπτυξης μετά την κρίση

Η Global Link διερευνά τις προοπτικές ανάπτυξης μετά την κρίση

Σχετική ημερίδα με ενδιαφέροντα ερευνητικά δεδομένα και απόψεις

Το «στίγμα» της συγκρατημένης αισιοδοξίας για τις προοπτικές ανάπτυξης μετά την κρίση έδωσε η εταιρεία Global Link σε ημερίδα που πραγματοποίησε πρόσφατα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της διοργάνωσης, ο επόμενος στόχος για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που αντιμετώπισαν με επιτυχία 9 δύσκολα χρόνια κρίσης, πρέπει να είναι η διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης και ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων. Στο πλαίσιο πλάνου ενημέρωσης των πελατών της για τις τάσεις της κοινωνίας, οικονομίας και αγοράς, η Global Link φιλοξένησε στην ημερίδα τους Θεόδωρο Φορτσάκη, Βουλευτή Επικρατείας και τέως πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαο Βέττα, Γενικό Διευθυντή ΙΟΒΕ και καθηγητή Οικονομικών του ΟΠΑ και Γεώργιο Μπάλτα, καθηγητή Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας και Διευθυντή του Ερευνητικού Εργαστηρίου Marketing του ΟΠΑ.

Από τις ομιλίες και τα στοιχεία που αναφέρθηκαν, προέκυψε συγκρατημένη αισιοδοξία για μία σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας, εφ’ όσον ελεγχθούν οι αρνητικοί παράγοντες που την αποτρέπουν. Τους ομιλητές προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης και στη συνέχεια ο CEO της Global Link Κώστας Σιγαλός, έκανε μία σύντομη αναφορά στις τάσεις της έρευνας αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς. Η εκδήλωση διεξήχθη στην Λέσχη των Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών, με τη συμμετοχή περί των 150 υψηλόβαθμων στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν μέχρι αργά στο cocktail που ακολούθησε υπό τους ήχους jazz ορχήστρας.


Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ