Προοπτικές ανάπτυξης και οικονομικές ευκαιρίες

Προοπτικές ανάπτυξης και οικονομικές ευκαιρίες ανέδειξε η Ημερίδα για τη Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων – Επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα 

H διαχείριση απορριμμάτων και λυμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αποστολής και ημερίδας με θέμα: «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία», που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, χθες, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα  πλαίσια πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και  Ενέργειας  της  Γερμανίας. 

Οκτώ γερμανικές εταιρίες με καινοτόμες εφαρμογές και προϊόντα αιχμής από τον τομέα απορριμμάτων και λυμάτων επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, διερευνώντας δυνατότητες συνεργασίας στην Ελλάδα. Στην Ημερίδα που διοργανώθηκε συμμετείχαν περισσότερα από 170 άτομα από τον ιδιωτικό επιχειρηματικό ιστό και την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Συνολικά στη διάρκεια των τριών ημερών της επιχειρηματικής αποστολής πραγματοποιήθηκαν πάνω από 70 B2B συναντήσεις μεταξύ γερμανικών εταιριών και ελληνικών εταιριών και φορέων, με σοβαρές προοπτικές για συνεργασίες. 

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr, στην ενότητα εκδηλώσεις. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ