Βράβευση της RDC Informatics από την SoftOne

Βράβευση της RDC Informatics από την SoftOne 

Με το βραβείο ‘’Excellence in Business Development’’ των SoftOne Partner Awards τιμήθηκε η RDC Informatics την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου συνεδρίου των επίσημων συνεργατών της εταιρείας SoftOne.

Τα βραβεία Partner Awards της SoftOne έχουν θεσμοθετηθεί από την εταιρεία για να επιβραβεύουν τις καλές πρακτικές και τις βέλτιστες αποδόσεις του οικοσυστήματος των πιστοποιημένων συνεργατών της. H RDC Informatics διακρίθηκε ως ο Συνεργάτης με τις περισσότερες νέες εγκαταστάσεις λογισμικού Soft1 για το 2016 και τιμήθηκε με το βραβείο SoftOne Parner Awards: “Excellence in Business Development”.

Η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις πολλαπλές βραβεύσεις της RDC Informatics κατά την τελευταία διετία και αναδεικνύει την εξειδίκευση και τη τεχνογνωσία των στελεχών της στα προϊόντα & και τις τεχνολογίες λογισμικού της SoftOne.

Η RDC Informatics αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ