Η KPMG διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά δράση με τίτλο «Cook for Good»

Η KPMG και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύουν για καλό σκοπό! 

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας και στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η KPMG διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά δράση με τίτλο «Cook for Good».

100 μερίδες φαγητού μαγειρεύτηκαν και συσκευάστηκαν από εθελοντές της KPMG στο εργαστήρι μαγειρικής του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ, ανταποκρινόμενος στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της KPMG στήριξε τη δράση και μαζί με τον συνεργάτη του Θάνο Σιδέρη επέβλεπαν και παρείχαν πολύτιμες συμβουλές, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της ομάδας δημιούργησαν γευστικά γεύματα αγάπης. 

Σκοπός της δράσης είναι η στήριξη του έργου του Κοινωνικού Mαγειρείου του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σίτισης σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους. Το σημαντικότερο μέρος του έργου του Kοινωνικού Mαγειρείου είναι η κατ’ οίκον διανομή ώστε οι δικαιούχοι να λαμβάνουν με διακριτικότητα τις μερίδες φαγητού που έχουν ανάγκη. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ