Νέος δικτυακός τόπος για τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική από την RDC Informatics

Η RDC Informatics ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη νέου δικτυακού τόπου για τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, που δημοσιεύθηκε στην ηλ. διεύθυνση www.minetta.gr.

Στο νέο δικτυακό τόπο περιλαμβάνονται βασικές πληροφορίες για την εταιρεία καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των παρεχόμενων ασφαλιστικών προγραμμάτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με δυνατότητα συγκριτικής ανάλυσης μεταξύ τους. Επίσης, παρουσιάζονται οργανωμένα τα προνόμια συνεργασίας των ασφαλισμένων με τη MINETTA Ασφαλιστική, και χρήσιμες πληροφορίες ασφαλιστικής στήριξης για διάφορες περιστάσεις. 

Στο νέο δικτυακό τόπο έχει ενθυλακωθεί και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης για σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning) για την κάλυψη των αναγκών δια βίου εκπαίδευσης των στελεχών της ΜΙΝΕΤΤΑ αλλά και του οικοσυστήματος των συνεργατών της.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer και της πλατφόρμας e-learning MELO / Digital School που αναπτύσσει και διανέμει στη διεθνή αγορά η RDC Informatics. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Η επιτυχημένη υλοποίηση του νέου δικτυακού τόπου επιβεβαιώνει την ουσιαστική εξειδίκευση και τεχνογνωσία της RDC Informatics στη δημιουργία δικτυακών τόπων υψηλών προδιαγραφών & απόδοσης.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ