Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB Asia 2017

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB Asia 2017

Με 6 εταιρίες – εκθέτες εκπροσωπείται η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ΙΤΒ Αsia 2017, που άνοιξε τις πόρτες της χθες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο, 27 Οκτωβρίου, στη Σιγκαπούρη. 

Ειδικότερα, στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον ΕΟΤ, συμμετέχουν οι: Asit Greece, ΗΑΤΤΑ, Hetco Tours – Greece, Rhodes Tourism Promotion Organization και The Travel Company, καθώς και ο TourGreece, ως ανεξάρτητος εκθέτης, με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στη διεθνή αγορά της Ασίας.

Η ITB Asia, η οποία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Ασιάτες αγοραστές, αλλά και για τους 9.600 ενδιαφερόμενους, που την επισκέπτονται απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται εκπρόσωποι ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, δήμων, περιφερειών, καθώς και εταιριών υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου.  

Η φετινή διοργάνωση επικεντρώνεται στο μέλλον του τουριστικού κλάδου και συγκεκριμένα στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) στον Τουρισμό και στους Online Travel Agents (OTAs).

Η ΙΤΒ Αsia καλύπτει τους εξής τομείς: επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής, παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops.
 
Tο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 64 19 037 για πληροφορίες, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.itb-asia.com και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ