Responsible Business Awards: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής συμμετοχών

Για 3η συνεχή χρονιά αναδεικνύουν το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων 

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής των Responsible Business Awards. Ενημερωθείτε σήμερα για τις ανανεωμένες ενότητες βράβευσης και την εμπλουτισμένη Κριτική Επιτροπή των βραβείων! 

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έως: 1η Δεκεμβρίου 2017
Τελετή Απονομής Βραβείων: Φεβρουάριος 2018 

 
 
Νέα μέλη στην κριτική επιτροπή 

Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, Ακαδημαϊκοί, καθώς και διακεκριμένα στελέχη της αγοράς απαρτίζουν την εφετινή Κριτική Επιτροπή των βραβείων. Στην 3η διεξαγωγή των Responsible Business Awards, η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται πλέον και από τους εξής: 
  • Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) & Διευθύνων Σύμβουλος Όμιλος Ιατρικού Αθηνών 
  • Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής & Αντιπρόεδρος ΠΑΙΔΕΙΑ Αριστείας   
  • Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Γενικός Γραμματέας Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) 
  • Κωνσταντίνος Καρτάλης, Καθηγητής & Επιστημονικός Σύμβουλος Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς 
  • Ιωάννης Τροχόπουλος, Επικεφαλής “Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου”, Δήμος Αθηναίων, π. Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» 
  •  Χριστίνα Ζάκο, Country Manager, Action Communications Saudi Arabia 
 
Οι βασικές ενότητες βράβευσης 

Στη φετινή διοργάνωση, προστέθηκαν επιπλέον βραβεία, ιδιαίτερα σημαντικά για τη δραστηριότητα των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων είναι ο ρόλος των Εργαζόμενων, η Ενίσχυση της Απασχόλησης & το Cause Advocacy. 

  1 Αριστεία στη Συνεργασία
  2 Πρότυπο Επένδυσης
  3 *NEO!* Εργαζόμενοι
  4 Βιώσιμη Ανάπτυξη 
  5 Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερομένων Μερών (Καμπάνιες/Εκδηλώσεις)
  6 Ιδιωτικές Επιχειρήσεις (Μικρές – Μεσαίες – Μεγάλες)
  7 *ΝΕΟ!* Cause Advocacy
  8 Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  9 ΜΚΟ της Χρονιάς
  10 Ομάδα CSR της Χρονιάς

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν 

Στα βραβεία μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα Ιδιωτικές και Δημόσιες Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Φορείς, Επιχειρήσεις Διαφήμισης και Επικοινωνίας, Φορείς/οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις, ΜΚΟ και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα. 

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να αφορούν σε ενέργειες και προγράμματα τα οποία υλοποιήθηκαν (ή και είναι σε ισχύ) από 16 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2017. Τα κριτήρια αξιολόγησης, των οποίων η βαθμολόγηση είναι ίσης βαρύτητας, αποσκοπούν στο να αντικατοπτρίζουν το στρατηγικό εύρος, και την ισχυρή ενσωμάτωση στο μοντέλο επιχειρηματικότητας, καθώς και τον αντίκτυπο και τα οφέλη για όλα τα επωφελούμενα μέρη. Δείτε αναλυτικά εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ