Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους 50.000$ στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative – TΗΙ) ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους $ 50,000 στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS, ενισχύοντας, για ακόμα ένα χρόνο, το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας που υποστηρίζει οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση

Η φετινή δωρεά θα εξασφαλίσει σίτιση σε 36 οικογένειες  που κατοικούν στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο καθώς και τον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι. Συνολικά, αναμένεται ότι 198 παιδιά θα ωφεληθούν άμεσα από τη νέα αυτή δωρεά.

Η νέα αυτή δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, συμπληρώνει τους πόρους που συγκεντρώθηκαν μέσω της πρωτοβουλίας «Reaching for the Stars» 2016 (https://www.facebook.com/reachingforthestarsSOS/) στο Τορόντο του Καναδά, η οποία αποδικνύει το ζωηρό και έμπρακτο ενδιαφέρον της Διασποράς, για ουσιαστική προσφορά στη χώρα.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και κατά τα τελευταία 4 χρόνια, περισσότερες από 2.000 οικογένειες έχουν υπάρξει άμεσοι αποδέκτες των προσπαθειών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας. H συνολική συμβολή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στα Ελληνικά Χωριά SOS, αγγίζει τα $ 850,000, με τον οργανισμό να αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς συνεργάτες της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.

Ο Μιχάλης Πρίντζος, Διευθυντής Προγραμμάτων της Ελληνικής Πρωτοβουλίας δήλωσε«Η νέα μας δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος επιβεβαιώνει την συνεχή και αμετάκλητη υποστήριξη μας σε οργανισμούς που βοηθούν όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Οργανισμοί οι οποίοι στοχεύουν στο να κάνουν μια θετική διαφορά για πολίτες που συχνά δεν έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν, χρειάζονται τη βοήθεια μας, τώρα περισσότερο από ποτέ. Μέσα από τη νέα μας δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS, στεκόμαστε για άλλη μία φορά υπερήφανα δίπλα στις προσπάθειες τους, με στόχο να κάνουμε την αλλαγή και να υποστηρίξουμε οικογένειες που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες, σε όλη τη χώρα».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ