Η Neptune Lines εγκαινίασε τη νέα γραμμή RoRo στη Μέση Ανατολή

Τα εγκαίνια της νέας υπηρεσίας μεταφοράς οχηματαγωγών πλοίων έγιναν στο Ντουμπάι στις 27 Σεπτεμβρίου 2016.

Η υπηρεσία θα συνδέσει τα λιμάνια των ΗΑΕ, Jebel Ali και Khalifa, με τα λιμάνια του Shuwaikh (Κουβέιτ) και του Umm Qasr (Ιράκ), καθώς και του Bandar Abbas (Ιράν), του Sohar (Ομάν), του Dammam (Σαουδική Αραβία), του Χαμάντ (Κατάρ ) και του Khalifa Bin Salman (Μπαχρέιν).

Με την υποστήριξη της ΝΜΤ Shipping, η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί επίσης και εναλλακτικές διαδρομές με βάση τη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών της.

Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος τέθηκε ο πρώην επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρκος Βασιλικός.

“Δημιουργούμε μια θαλάσσια γέφυρα ειδικά για το εμπόριο αυτοκινήτων, εξυπηρετόντας τα λιμάνια των Εμιράτων, καθώς και τα λιμάνια του Ομάν, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ, του Ιράκ και του Ιράν, με στόχο την ενίσχυση και τη διευκόλυνση της εμπορίας οχημάτων συνολικά, προσφέροντας μόνιμες λύσεις για αξιόπιστες, έγκαιρες παραδόσεις”, δήλωσε η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος της Neptune και Διευθύνων Σύμβουλος.

Με έτος ίδρυσης το 1975, η Neptune Lines δραστηριοποιείται σε πάνω από 30 λιμάνια σε 20 χώρες της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας και από τον Ιούλιο του 2016 στην πολλα υποσχόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής.

Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 16 οχηματαγωγά πλοία, με χωρητικότητα μεταξύ 530 και 3.800 οχημάτων, με πιο πρόσφατες προσθήκες τα τελευταίας τεχνολογίας eco-design Neptune Galene και Neptune Thalassa το 2014 και τα χωρητικότητας περίπου 3.800 οχημάτων Neptune Hellas και Neptune Horizon το 2015.

Πηγή: e-nautilia.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ