Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου» θεσπίζει ο ΣΔΕ

Με στόχο να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Αντωνίου, ενός από τα μακροβιότερα και με ανεκτίμητη προσφορά μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος αποφάσισε να προβεί σε δωρεά ύψους 1.000 ευρώ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

«Η Φλόγα» και 1.000 ευρώ στη ΜΚΟ «Γραμμή Ζωής». Επίσης, θεσπίζει στο πλαίσιο των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ένα νέο Αριστείο. Το Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου» θα απονέμεται σε στέλεχος της αγοράς επικοινωνίας που ενσαρκώνει/προάγει τις αξίες της αυτοδέσμευσης, συνέπειας, ακεραιότητας, συνεχούς προσφοράς, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό στην κοινωνία και στον άνθρωπο. Τέλος, αποφάσισε να καλύψει το κόστος συμμετοχής 10 τελειόφοιτων μεταπτυχιακών φοιτητών marketing ή επικοινωνίας στο «Good Advertising», το online πρόγραμμα μελέτης και εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας, τον οποίο πιστά υπηρέτησε ο Βασίλης Αντωνίου ως νομικός και ως μέλος Επιτροπών, μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΣΕΕ.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετίσαμε τον Βασίλη Αντωνίου, ένα από τα μακροβιότερα μέλη Δ.Σ. του ΣΔΕ, με ανεκτίμητη προσφορά και τεράστια συμβολή στην υγιή ανάπτυξη του Συνδέσμου και στην προώθηση σημαντικών θεμάτων. Με οδύνη αποχαιρετίσαμε τον πολύτιμο συνεργάτη και φίλο Βασίλη, έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργασθήκαμε αρμονικά, δημιουργικά και αποτελεσματικά. Θα μας λείψει η ακεραιότητα, το ήθος, η ευγένεια, η πραότητα, το χιούμορ και η αξιοπρέπειά του. Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί του στο ΣΔΕ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Φαίη, την κόρη του Γιολάντα και την ευρύτερη οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΔΕ.

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ