Η STIRIXIS GROUP & η GLOBAL SUSTAIN πραγματοποίησαν Members to Members συνάντηση με θέμα : «Κάντε το χώρο εργασίας σας, να εργάζεται για εσάς»

Η STIRIXIS GROUP & η GLOBAL SUSTAIN πραγματοποίησαν Members to Members συνάντηση με θέμα : «Κάντε το χώρο εργασίας σας, να εργάζεται για εσάς»

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, φίλοι της STIRIXIS Group καθώς και μέλη της Global Sustain συναντήθηκαν σε μια Members to Members εκδήλωση στο Ecali Club, συνοδευόμενη από πρωινό γεύμα. Η θεματολογία της εκδήλωσης αφορούσε τη σημασία του σωστού σχεδιασμού των εργασιακών χώρων και πως αυτός μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη παραγωγικότητα και μεγιστοποίηση του κέρδους σε μια επιχείρηση.

Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, οργανωμένες από την διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία, STIRIXIS Group, σε συνεργασία με τη Global Sustain, ειδική σε θέματα βιωσιμότητας και εκτίμησης ανθρώπινου και φυσικού κεφαλαίου.

Η παρουσίαση με θέμα «Κάντε το χώρο εργασίας σας, να εργάζεται για εσάς», πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της STIRIXIS Group, Αλέξανδρο Αθανασούλα. Γνωστός για τη δραστηριότητά του στον επιχειρηματικό κόσμο, ο κ. Αθανασούλας, παρουσίασε σειρά από καινοτόμους τρόπους σχεδιασμού του εργασιακού χώρου. που οδηγούν στην αύξηση της ικανοποίησης των εργαζομένων, της παραγωγικότητας, αλλά και της αύξησης της κερδοφορίας και βελτιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, το Branding, η λειτουργικότητα, η βιωματική εμπειρία στο χώρο, το Wellness και το Performance Design είναι κάποιοι από τους παράγοντες αναλύθηκαν από τον ομιλητή. Μετά την παρουσίαση το κοινό είχε την ευκαιρία να θέσει τα ερωτήματα του στο κ. Αθανασούλα, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ξεχωριστό και εποικοδομητικό πρωινό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με όλους τους παρευρισκόμενους να χαιρετίζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα και φιλοξενία του Ecali Club σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Λίγα λόγια για την STIRIXIS Group
Η STIRIXIS Group είναι μια διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία στους πελάτες της. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται business concepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στις βιομηχανίες της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS Group έχοντας αποκτήσει σφαιρική γνώση και εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και του επιχειρηματικού κόσμου, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής ανάπτυξης και υλοποίησης. Τα τελευταία 21 χρόνια έχει ολοκληρώσει πάνω από 550 έργα της σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σήμερα έχει γραφεία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της STIRIXIS Group μπορείτε να μας βρείτε στο κοινωνικό μέσο της προτίμησης σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κα Νιόβη Ποντίλλο στο 2016138312 ή μέσω email στη διεύθυνση: niovi.p@stirixis.com.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ