Η ΕΥ στηρίζει και αναγνωρίζει την ανάπτυξη δεξιοτήτων των στελεχών της μέσω νέου, πρωτοποριακού προγράμματος

Επιβεβαιώνεται η διαρκής δέσμευση της ΕΥ να εξοπλίζει τους ανθρώπους της με τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να είναι σε θέση να επιλύουν σύνθετα προβλήματα σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

H EY ανακοινώνει την υιοθέτηση ενός νέου, πρωτοποριακού προγράμματος, το οποίο επιτρέπει στα στελέχη της να επενδύσουν στη σταδιοδρομία τους, κερδίζοντας ψηφιακά διαπιστευτήρια σε δεξιότητες που τα διαφοροποιούν στην αγορά, όπως η οπτικοποίηση δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και ο μετασχηματισμός των δεδομένων. Το νέο πρόγραμμα, EY Badges, βασίζεται στη διαρκή δέσμευση της επιχείρησης να προσφέρει μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους ανθρώπους της, εξοπλίζοντάς τους με τις απαραίτητες δεξιότητες για να μπορούν να λύνουν σύνθετα προβλήματα, να κατευθύνουν ομάδες με τις υψηλότερες επιδόσεις και να συμβαδίζουν με το σημερινό, ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Τα badges (μετάλλια) κερδίζονται με βάση τα ίδια κριτήρια σε όλο τον κόσμο – μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, της απόκτησης των απαιτούμενων εμπειριών, αλλά και της συμβολής στην ευρύτερη κοινότητα, για παράδειγμα με την καθοδήγηση συναδέλφων, παρουσιάσεις σε πελάτες ή δημοσιεύσεις άρθρων που μεταφέρουν σε τρίτα πρόσωπα τις γνώσεις που απέκτησαν τα στελέχη. Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα διάκρισης (χάλκινο, ασημένιο, χρυσό και πλατινένιο), με προκαθορισμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ως προς τη μάθηση, τις εμπειρίες και τη συνεισφορά, για να αποκτηθεί το κάθε μετάλλιο.

Η EY είναι ο πρώτος εργοδότης στο χώρο των επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρει ψηφιακά μετάλλια στα στελέχη που αποκτούν νέες δεξιότητες παγκοσμίως. Η EY σήμερα απασχολεί περισσότερους από 250.000 ανθρώπους σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος και στην Ελλάδα, ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σχολιάζει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που, για ακόμη μια φορά, η ΕΥ πρωτοπορεί στον τομέα της εκπαίδευσης των στελεχών της. Το πρόγραμμα EY Badges αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας και να επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους. Στην ΕΥ, συνδράμουμε έμπρακτα στην επαγγελματική σταδιοδρομία των στελεχών μας, τόσο εντός, όσο και εκτός της εταιρείας». 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ