Πραγματοποιήθηκε η M2M συνάντηση της Global Sustain με τη STIRIXIS GROUP

Πραγματοποιήθηκε η M2M συνάντηση της Global Sustain με τη STIRIXIS GROUP

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμα Members-to-Members συνάντηση που διοργάνωσε η εταιρία-μέλος STIRIXIS GROUP σε συνεργασία με την Global Sustain. Η εκδήλωση με θέμα: «Κάντε το χώρο εργασίας σας, να εργάζεται για εσάς…», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, στο φιλόξενο χώρο του Ecali Club, Λόφου 15, Εκάλη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ο οποίος με μία σύντομη παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρίας, αναφέρθηκε και στην σπουδαιότητα της δικτύωσης μεταξύ των μελών της. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, διεθνώς βραβευμένης εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, στρατηγικής ανάπτυξης και σχεδιασμού. 

Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασούλας, παρουσίασε σειρά από νέους τρόπους σωστού σχεδιασμού του εργασιακού χώρου, με σκοπό την αύξηση της ικανοποίησης των εργαζομένων και της παραγωγικότητας, ενώ η ενσωμάτωση της εταιρικής ταυτότητας στο εργασιακό περιβάλλον και ο σωστός σχεδιασμός οδηγούν σε μεγαλύτερα κέρδη και βελτιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης. Με αφετηρία τις ερωτήσεις του κοινού, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ ομιλητή και παρευρισκομένων.

Τέλος, μετά την παρουσίαση του κου Αθανασούλα, ακολούθησε δικτύωση μεταξύ των μελών και συνεργατών των δύο εταιριών. 

Οι συναντήσεις Μ2Μ έχουν σκοπό να φέρουν τα μέλη της Global Sustain πιο κοντά, μέσα από ένα κύκλο παρουσιάσεων των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης των εταιριών-μελών της και αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και καλών πρακτικών πάνω σε θέματα που αφορούν όλες τις επιχειρήσεις και τις ΜΚΟ, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου ή πεδίου δραστηριοποίησης.

Σχετικά με τη STIRIXIS Group
Η STIRIXIS Group είναι μια διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία στους πελάτες της. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται business concepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στις βιομηχανίες της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS Group έχοντας αποκτήσει σφαιρική γνώση και εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και του επιχειρηματικού κόσμου, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής ανάπτυξης και υλοποίησης. Τα τελευταία 21 χρόνια έχει ολοκληρώσει πάνω από 550 έργα της σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σήμερα έχει γραφεία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της STIRIXIS Group μπορείτε να μας βρείτε στο κοινωνικό μέσο της προτίμησης σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κα Νιόβη Ποντίλλο στο 2016138312 ή μέσω email στη διεύθυνση: niovi.p@stirixis.com. 

Σχετικά με τη Global Sustain
Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Business Circle, κ.ά. www.globalsustain.org.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ