Χορηγία και εντυπωσιακή παρουσία της Generation Y στο e-Commerce Expo

Μία απολύτως επιτυχημένη παρουσία και χορηγία είχε η Generation Y στο φετινό e-Commerce Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που χρειάζεται μια επιχείρηση για να έχει πετυχημένη παρουσία στην νέα οικονομία του διαδικτύου και η οποία αποτελεί ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων στελεχών της ψηφιακής αγοράς.

Tο φετινό e-Commerce Expo, έχοντας από χρόνια εξελιχθεί σε θεσμό, άνοιξε τις πύλες του στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου, αναζητώντας τους νέους δρόμους για το ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα.

Βασικός πυλώνας της επιτυχημένης παρουσίας της Generation Y στο φετινό e-Commerce Expo ήταν η ομιλία της Διευθύντριας Παραγωγής της εταιρίας στο παράλληλο συνέδριο που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης. Η ομιλία συγκέντρωσε την προσοχή των καταξιωμένων στον κλάδο τους, συνέδρων που βρίσκονταν στο χώρο και απέσπασε θερμές κριτικές. Το θέμα που ανέλυσε η κυρία Εύη Μπουκώρου, «How To Be A Market Leader In e-Commerce», παρουσίασε ολοκληρωμένες απόψεις και εξειδικευμένες συμβουλές πρακτικών εφαρμογών για μια επιτυχημένη ηλεκτρονική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πλήθος κόσμου από την Αθήνα και την επαρχία, εκπρόσωποι της ψηφιακής και όχι μόνο αγοράς, του ηλεκτρονικού εμπορίου και της Πληροφορικής, προσέγγισε τους εκπροσώπους της Generation Y, στο περίπτερο της εταιρίας και συνομίλησε μαζί τους για να ενημερωθεί για θέματα e-commerce και digital transformation, αλλά και για να γνωρίσει τις υπηρεσίες της Generation Y.

Η παρουσία ολόκληρης της ομάδας της Generation Y, όσο και η ομιλία της κυρίας Μπουκώρου κρίθηκαν από τις πιο επιτυχημένες της διοργάνωσης και απέσπασαν πλήθος θετικών σχολίων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ