Boussias Communications: Sales Excellence Awards 2018

Ενημερωθείτε τώρα για τις ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης

Τα Sales Excellence Awards 2018, είναι τα καθιερωμένα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. 

Σημαντικές πρακτικές, που οδήγησαν στην αναβάθμιση των διαδικασιών και του ρόλου του τμήματος πωλήσεων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, βραβεύθηκαν στην περσινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards. 

Στην 6η συνεχή χρονιά διοργάνωσης του θεσμού, οι κατηγορίες έχουν ανανεωθεί και εμπλουτιστεί, παρέχοντας στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις μια ευρεία γκάμα επιλογών, ώστε να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους και να διεκδικήσουν τη βράβευση των καλύτερων πρακτικών τους. 

Τα βραβεία διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με τη Boussias Communications

Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης των επιτευγμάτων σας στις Πωλήσεις! 

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έως: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 
 
Sales Excellence Awards 2017

Στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017, των βραβείων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και η εταιρεία Boussias Communications για πέμπτη συνεχή χρονιά, παρουσία άνω των 600 υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, επιχειρηματικών, θεσμικών εκπροσώπων και δημοσιογράφων. 

Δείτε το video εδώ.
 
Πληροφορίες & υποψηφιότητες

Βίκυ Χαραλάμπους, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 373), fax: 210 6617 778, e-mail: vcharalambous@boussias.com

Κρίστη Μουσιώνη, τηλ.: 6948949594, e-mail: mousioni@ipe.org.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ