Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Manifest με τίτλο Networking κάτω από το φως άστρων…σοφίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στο παλιό λιθογραφείο της Παπαστράτος στον Πειραιά, η ετήσια εκδήλωση της Manifest Facility Management, με τίτλο “Networking κάτω από το φως άστρων…σοφίας!”. 

Η ομιλία του καθηγητή κ. Δημήτρη Νανόπουλου, Τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, Διακεκριμένου Καθηγητή Φυσικής Υψηλών Ενεργειών στο Πανεπιστήμιο Texas A&M των ΗΠΑ, με τίτλο «H μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ», καθώς και του κ. Αρτέμη Μυρόπουλου, Executive Coach από την Linkage στο Μanagement Ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων, με τίτλο «Leadership Values through story telling» μετέφερε τους καλεσμένους σε φωτεινούς δρόμους σοφίας, ταξιδεύοντας στο μακρινό διάστημα και στις 11 διαστάσεις, αλλά και στο βάθος της ελληνικής ιστορίας και της ψυχικής μας δύναμης, με σκοπό να βοηθήσει όλους να σταθούν ακόμη πιο ψηλά σε πιθανές καθημερινές προκλήσεις. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Γενικοί Διευθυντές μεγάλων εταιρειών και ομίλων όπως Dimand, Σαράντης, Wind, Wilo, Nestle, Xerox, Ευρωκλινική, Marina Flisvos, Audiovisual, Italy Lines κ.α., ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν networking καθώς και να δοκιμάσουν υπέροχες γευστικές προτάσεις από το Catering της Manifest.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ