Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργία της Spot JWT είναι από χθες βράδυ στον αέρα.

Την ταινία, διάρκειας 92”, υπογράφει ο πολυβραβευμένος Βέλγος σκηνοθέτης Xavier Mairesse. Πρόκειται για έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους σκηνοθέτες, με 14 Λιοντάρια στις αποσκευές του, με πάνω από 53 βραβεία και μεγάλες διακρίσεις στα Διεθνή Φεστιβάλ Clio Awards, Epica, Lynx και London International Awards. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς και καλλιτέχνες όπως Robin Williams, Bruce Willis, Daniel Auteuil, Juliette Binoche, Leslie Nielsen, David Fox και Peter Egan.

Τον διάσημο σκηνοθέτη «έφερε» στην Ελλάδα η εξαιρετική ιστορία και το σενάριο της καμπάνιας. Την παραγωγή ανέλαβε η Movielab, το post production η Faust, η δε μουσική είναι της Rabbeats Music. Tα γυρίσματα και η παραγωγή διήρκησαν 15 ημέρες. Τα γυρίσματα έγιναν στο ορεινό χωριό Φενεός Κορινθίας, στα Καλάβρυτα και στην Αθήνα. Το θέμα της ιστορίας είναι η ευχή ενός μικρού παιδιού σε ένα αστέρι, να ανταμώσει με τον αγαπημένο του παππού.

Η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς είναι ο καμβάς της καμπάνιας και αποτελεί την αφετηρία και κορμό για μια σειρά από CSR ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η καμπάνια πλαισιώνεται και από δύο τηλεοπτικά για τα «Κουτιά Αγάπης» και τα «Εορταστικά Γεύματα» που και φέτος, για 7η χρονιά, θα προσφέρει  η ΑΒ σε 6.000 οικογένειες με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων». Το μήνυμα «γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και μαγεία από αυτή της προσφοράς και της αγάπης», πλαισιώνει το σύνολο της επικοινωνίας.

Πηγή: marketingweek.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος Χριστούγεννα 2017

https://www.youtube.com/watch?v==4&v=xvaBM2441tg

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ