Παπασπύρου: Η πιο γλυκιά ιστορία σε νέα γευστικά μονοπάτια

Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο «λαμπερά» δρώμενα της χρονιάς.

Η τελετή έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και σε αυτή το «παρών» έδωσαν καλεσμένοι από τη εγχώρια showbiz, τον επιχειρηματικό κλάδο αλλά και τον χώρο της πολιτικής, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Φώφη Γεννηματά.

Εκτός από το εντυπωσιακό ζευγάρι και τους καλεσμένους του, όμως, τα «φώτα» της δημοσιότητας τράβηξε και η εντυπωσιακή πενταόροφη γαμήλια τούρτα που ετοιμάστηκε ειδικά για την περίσταση.

Η πιο γλυκιά ιστορία

Η εν λόγω τούρτα στάθηκε η αφορμή για να μπει κάτω από τους «προβολείς» μια ελληνική εταιρεία, με 75 χρόνια ιστορίας, η οποία κατάφερε να παραμείνει δυνατή στα χρόνια της κρίσης και συνεχίζει μέχρι σήμερα τη λαμπρή της πορεία, επιμένοντας «ελληνικά».

Ο λόγος για την εταιρεία Papaspirou, που ιδρύθηκε στις αρχές του 1940 από τον Αθανάσιο Παπασπύρου και το όνομα της οποίας είναι συνυφασμένο με μία σπουδαία γευστική παράδοση. Τα γλυκά του Παπασπύρου τα θυμούνται οι παλιοί και -ευτυχώς- έχουν τη δυνατότητα να τα γεύονται και οι νέοι.

Από το  πρώτο παραδοσιακό εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα, στο θρυλικό παγωτό Παπασπύρου της δεκαετίας 1950 και την εταιρεία Παπασπύρου η οποία, με γνώμονα την ποιότητα καινοτομεί σήμερα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών.

Μεράκι και όραμα για νέα γευστικά μονοπάτια

Τα ηνία της επιχείρησης έχουν περάσει πλέον στην 3η γενιά της οικογένειας, τον Θανάση και τον Φίλιππο Παπασπύρου, οι οποίοι διατηρούν μια 100% χειροποίητη παραγωγή, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα.

Με όραμα, έμπνευση και μεράκι, οι δύο νέοι συνεχίζουν και παράλληλα εξελίσσουν την δουλειά και την παράδοση του παππού τους και όπως όλα δείχνουν, το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.

Ποιότητα και ελληνικότητα στα χρόνια της κρίσης

Η ποιότητα και η ελληνικότητα των προϊόντων είναι δύο μόνο από τα στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας και στα οποία μένουν πιστοί οι εγγονοί του Αθανάσιου Παπασπύρου.

Τι άλλο κάνουν; Εξελίσσουν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων τους και την ίδια ώρα, αξιοποιούν τα λαχταριστά μυστικά που κατάφεραν να περάσουν από γενιά σε γενιά 75 χρόνια τώρα.

Η τέχνη του χειροποίητου

Στο επίκεντρο της παραγωγής τους βρίσκεται, βέβαια, πάντα η τέχνη του χειροποίητου, καθώς ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων είναι βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας Παπασπύρου.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι για την παραγωγή των προϊόντων της εταιρεία Papaspirou χρησιμοποιούνται οι καλύτερες πρώτες ύλες και επιλεγμένα ελληνικά υλικά, ενώ αποκλείονται κάθε είδους συντηρητικά και πρόσθετα. Στόχος είναι ένα ποιοτικό και γευστικό αποτέλεσμα και φυσικά, η ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής.

Σήμερα, η εταιρεία με το σπουδαίο όνομα συνεχίζει το έργο της με μεγάλη επιτυχία, έχοντας πλέον περάσει σε μια νέα εποχή.

Με γνώμονα την παράδοση αλλά και την ποιότητα, η εταιρεία Papaspirou πρωτοπορεί στη δημιουργία σπιτικού φαγητού και στην διοργάνωση Catering και πλέον, ταυτίζεται με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού.

Η πιο γλυκιά ιστορία έχει μπει σε νέα γευστικά μονοπάτια και έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει, αποδεικνύοντας ότι όταν εργάζεσαι με μεράκι και ποιοτικές πρώτες ύλες, τότε ο δρόμος της επιτυχίας μένει ανοιχτός, ακόμη και εν μέσω κρίσης.

Πηγή: newsbomb.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ