Έκθεση τεχνολογίας «Thanks to Tech» της Κωτσόβολος

Η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος για ακόμη μία χρονιά παρουσίασε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην τεχνολογία του σήμερα στις οικιακές συσκευές και συσκευές ψυχαγωγίας από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Οι νέοι βρήκαν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες σε τρία διαδοχικά τουρνουά gaming, ξεκινώντας με το Samsung Challenge, συνεχίζοντας με το LG Gaming tournament και κορυφώνοντας την αδρεναλίνη με το G29 Driving Force event για ατελείωτες διαδρομές από τα cockpits των αμαξιδίων. Οι πλούσιες διαδράσεις, όπως καρέκλα για 4D εμπειρία, headset με mixed reality περιεχόμενο, προσομοίωση οδήγησης με το Grand Tourismo Sport, VR τεχνολογίες και drones, ενθουσίασαν τους επισκέπτες, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός μοίρασε πλούσια δώρα στους τυχερούς των επισκεπτών.

Τα «έξυπνα» οικοσυστήματα συσκευών είχαν την τιμητική τους, φανερώνοντας πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα όλων! Οι «έξυπνες» συσκευές απέδειξαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, έχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την «Alexa», η οποία φροντίζει να ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής, ακόμα και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών ή απλών sms δημιούργησαν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων. Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν ήταν μόνο αυτές! Τα ψυγεία του μέλλοντος μετατρέπονται στο κέντρο του σπιτιού όπου εκτός από εσωτερικές κάμερες για την παρακολούθηση των οικογενειακών προμηθειών, μπορούν να ενημερώνουν και για την ημερομηνία λήξης τους, ενώ προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για να προηγούνται στο internet, να ακούνε ραδιόφωνο και να ελέγχουν τις συσκευές όλου του σπιτιού.

Η υψηλή τεχνολογία δεν μπορεί να αφήσει εκτός ενδιαφέροντος και τις «έξυπνες» συσκευές από το χώρο της εικόνας και του ήχου, αφού οι επισκέπτες είδαν από κοντά την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία. Ακόμα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τα ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ είδε από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό! 

Η τεχνολογία γίνεται συνώνυμο της εμπειρίας και χάρη σε αυτήν η Κωτσόβολος δεσμεύεται προς το κοινό να προσφέρει αμέτρητες τεχνολογικές στιγμές για έξυπνο μαγείρεμα, διαισθητική πλύση, άνετο καθάρισμα στο σπίτι και ψυχαγωγία με απόλυτη συνδεσιμότητα! 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Alpha Bank, MELLON Technologies, Oral-B, VISA. 

Πηγή: iefimerida.gr 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ