Νέα ακαδημαϊκή περίοδος για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree

Nέα ακαδημαϊκή περίοδος για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree

Σύγχρονα προγράμματα, σύντονα με τις ανάγκες της αγοράς και των σπουδαστών, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την πρακτική εφαρμογή της γνώσης.

Έναρξη χειμερινής περιόδου: 8 Ιανουαρίου 2018

Μεταπτυχιακές σπουδές σε 6 καινοτόμα γνωστικά αντικείμενα θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Deree – The American College of Greece, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. 

Κοινό γνώρισμα όλων των προγραμμάτων αποτελεί το κορυφαίο ακαδημαϊκό επίπεδο, η εφαρμογή της γνώσης στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον και η υψηλή απασχολησιμότητα. Σε συνδυασμό με το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, τα προγράμματα είναι ιδανικά και για επαγγελματίες που επιθυμούν είτε να ανελιχθούν στον τομέα τους είτε να πραγματοποιήσουν στροφή στην καριέρα τους.

Πιο αναλυτικά, τα προγράμματα αφορούν τους ακόλουθους τομείς και περιλαμβάνουν:

Επιστήμη των Big Data

MS in Data Science: To νέο σύγχρονο πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data. Μέσα από έναν θεωρητικό και πρακτικό συνδυασμό εφαρμοσμένων μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, στατιστικής και business information,  εφοδιάζει τους σπουδαστές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT). Οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων και να αποκτούν εξοικείωση και πείρα με όπως δεδομένα συναλλαγών, δεδομένα κειμένων και εικόνες, ώστε να είναι σε θέση να μετατρέπουν τα δεδομένα (data) σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Ψυχολογία

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του Deree συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα και αποκτούν πολύτιμη εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης και της συνεργασίας με πλήθος ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. 

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργαστούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της εκπαίδευσης.

Διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Το μεταπτυχιακό TESOL είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας Αγγλικής και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία.

Επικοινωνία

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει ευέλικτους και ενημερωμένους επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Deree: www.acg.edu

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ