Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών απένειμε τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Υψηλή διάκριση για τις βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης

Με ρεκόρ συμμετοχών, πραγματοποιήθηκαν φέτος τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών. Για 8η χρονιά, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) τίμησε εταιρείες, οργανισμούς και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, για τις καινοτόμες και επιτυχημένες πρακτικές τους.

Η λαμπρή βραδιά της απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής και σηματοδότησε την κορύφωση μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης που βράβευσε 11 επιχειρήσεις για τις επιδόσεις τους σε 11 διαφορετικές κατηγορίες. Η διοργάνωση των Εθνικών Βραβείων αποτελεί πλέον θεσμό, ο οποίος καθιερώθηκε μέσα από μια πορεία διαρκούς εξέλιξης και αναβάθμισης, για να φτάσει φέτος να προσελκύσει περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη προηγούμενη διοργάνωση.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, στην οποία συμμετείχαν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, ήταν ο Καθηγητής Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Σιώμκος. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου και συμπαρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός, ενώ την Τελετή Απονομής τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου. 

Την τελετή άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικής Οδού, ενώ εκ μέρους της κριτικής επιτροπής χαιρέτισε την Τελετή Βράβευσης ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστημίου Πειραιά, Άγγελος Παντουβάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Το ΕΙΕΠ με τα βραβεία του καινοτομεί και ενώνει. Καινοτομεί γιατί προσέλκυσε αμέτρητες εταιρείες και ενώνει, γιατί η κριτική επιτροπή απαρτίζεται, αρχικά, από στελέχη της αγοράς που κρίνονται αλλά και κρίνουν, έτσι ώστε η απόφασή τους να είναι δίκαιη και αδιάβλητη. Παράλληλα, η επιτροπή απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς, που εντάχθηκαν αρμονικά για να είναι η κρίση ορθή. Μαζί – στελέχη και ακαδημαϊκοί – κατάφεραν να ομονοήσουν και να εκδώσουν ένα πόρισμα, με κριτήρια, επιχειρήματα και σκέψη».

Ο Frank Thibaut, Πρόεδρος ΕΙΕΠ, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικής Οδού «Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει και να αναδείξει την καινοτομία και τις καλές πρακτικές στον τομέα της Εξυπηρέτησης του Πελάτη. Θέλω να συγχαρώ θερμά τις επιχειρήσεις, που βραβεύονται σήμερα, αλλά και όλες εκείνες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, αναβαθμίζοντας το κύρος του θεσμού και ‘‘δυσκολεύοντας’’ πραγματικά το έργο της αξιολόγησης».

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Οι απονομές ξεκίνησαν με μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, την απονομή των βραβείων ΕΙΕΠ στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Στόχος της βράβευσης ήταν να αναδείξει τη σημαντική συνεισφορά και το μεγάλο έργο των δύο οργανισμών στη χώρα μας. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, στη Σταματία Γεωργαντή, Πρόεδρο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου και στον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πηγή: DailyFax

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ