Πρόταση Χορηγίας Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, αποτελείται από Νέους Μουσικούς από όλη την Ελλάδα ηλικίες από (8 – 25 ετών).

Νέοι Μουσικοί από ολόκληρη τη χώρα ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος από: ΚΡΗΤΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΘΗΝΑ, ΡΟΔΟ, ΒΟΛΟ, ΕΒΡΟ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΡΑΜΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΟΖΑΝΗ κ,ά., για να πραγματοποιηθούν οι πρόβες της και εν συνεχεία οι συναυλίες.

Συμμετέχουν Νέοι Μουσικοί από όλα τα ωδεία της χώρας, από όλα τα μουσικά σχολεία της Ελλάδος και από όλα τα μουσικά ιδρύματα πανελληνίως (από συμφωνικές και φιλαρμονικές ορχήστρες). Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος συμμετέχει σε συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και εκπροσωπεί την χώρα μας σε μεγάλα και διεθνή φεστιβάλ της Ελλάδος και του εξωτερικού!

Εν όψει της Φιλανθρωπικής Συναυλίας στις 17/2/18 (Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018) στο ελλίδειο στην Θεσσαλονίκη για τa παιδιά με καρκίνο της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης.

Ελπίζουμε να συμβάλετε και εσείς στην τόσο σημαντική προσπάθεια και διοργάνωση:
  • Από 50 έως 200€ (Υποστηρικτές)
  • Από 250 έως 500€ (Χορηγοί)
  • Από 550€ και άνω (Μέγας Χορηγός)
Η διαφήμιση και για τις 3 κατηγορίες: Διαφήμιση μέσω των ΜΜΕ (TV / Radio), τοποθέτηση του Logo σε όλο το έντυπο υλικό (Γιγαντοαφίσες / αφίσες / προγράμματα / flyers), τοποθέτηση banner στο χώρο της συναυλίας.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ / ΟΑΣΘ / Radio / TV / Sites.

Ο πολιτισμός μας ενώνει όλους!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ