Ποια η αξία των Tourism Awards για τις εταιρείες που βραβεύτηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις;

Ανακαλύψτε τις φετινές κατηγορίες στην ιστοσελίδα των Tourism Awards και διεκδικήστε τη βράβευσή σας στο διαγωνισμό-θεσμό του ελληνικού τουρισμού!

Ποια η αξία των Tourism Awards για τις εταιρείες που βραβεύτηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις; 

“Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε αλλά και να βραβευόμαστε στα Tourism Awards. Η επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, μας δίνει έμπνευση και χαρά για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας”.  

Μαρίνα Παπατσώνη, Marketing & Business Development Director TEMES – Costa Navarino 

“Τα Tourism Awards αποτελούν τα τελευταία 5 χρόνια έναν από τους πλέον έγκριτους θεσμούς για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Η διαρκής ανανέωση και εμπλουτισμός της θεματολογίας των βραβείων ώστε αυτά να αντανακλούν τις μελλοντικές τάσεις του τουριστικού προϊόντος, η ποιότητα και η διεθνής αναγνωρισιμότητα των μελών της κριτικής επιτροπής, σε συνδυασμό με τα brands των συμμετεχόντων, δίνουν στα Tourism Awards ιδιαίτερο κύρος και αίγλη”. 

Δήμητρα Βλάχου, Marketing Manager Celestyal Cruises 
 
“Συγχαρητήρια στην Boussias Communications για μια πρωτοβουλία που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός. Η σημασία των Tourism Awards είναι μεγάλη, καθώς μέσα από τις βραβεύσεις αναδεικνύονται και επικροτούνται όλες οι προσπάθειες των Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού, δείχνοντας το φωτεινό δρόμο της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της προόδου της Ελλάδας”.  

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Ομίλου Aldemar 
 
“Τα Tourism Awards αποτελούν πλέον έναν σημαντικό θεσμό, με μεγάλη σημασία για τον τουριστικό κλάδο. Η επιβράβευση της εταιρείας μας για ακόμα μία χρονιά μας κάνει να θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού στους πελάτες μας, μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες μας”.  

Philipp Brinkmann, CEO tripsta 
 
“Τα Tourism Awards είναι η απόδειξη ότι ο ελληνικός τουρισμός δεν εφησυχάζει, αλλά αναπτύσσεται διαρκώς, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η βράβευση μας αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας και κίνητρο για την εξέλιξή μας, με γνώμονα την ανάδειξη της αυθεντικής Τήνου”.  

Ουρανία Διαμαντοπούλου, Crossroads Inn – Τήνος 

Ανακαλύψτε τις φετινές κατηγορίες στην ιστοσελίδα των Tourism Awards και διεκδικήστε τη βράβευσή σας στο διαγωνισμό-θεσμό του ελληνικού τουρισμού! 

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 26 Ιανουαρίου 2018

Τελετή απονομής: Μάρτιος 2018

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ