Παρουσία της Lenovo στην έκθεση CES 2018

Από Pocket και PC έως Home: Το Lineup που παρουσίασε η Lenovo στη CES 2018 κάνει  την πραγματικότητα καλύτερη

Συσκευές που επανασχεδιάζουν το μέλλον με AI/AR/VR, έξυπνες τεχνολογίες και δυνατές συνεργασίες

Στη CES 2018, η Lenovo παρουσίασε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018 – με ένα νέο portfolio από έξυπνες συσκευές που θα κάνουν την πραγματικότητα καλύτερη, με pocket, PC και συσκευές Smart Home.

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) γίνεται ακόμα καλύτερη με μία νέα προσέγγιση στη δημιουργία και την κατανάλωση VR. Το Lenovo Mirage™ Solo with Daydream™ headset προσφέρει έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για την εξερεύνηση VR εμπειριών. Το headset δίνει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στην καθηλωτική VR εμπειρία με μία ξεχωριστή, απόλυτα αυτόνομη και εύκολη στη χρήση συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Lenovo Mirage Camera with Daydream για να αποθανατίσετε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ζωής σας και να τις ξαναζήσετε σε 3D, μέσω της συσκευής.

Οι επαγγελματίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη δουλειά τους μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητάς (AR) με τα έξυπνα γυαλιά Lenovo C220. Αυτή η διοπτρική, ελαφριά, hands-free εμπειρία που περιλαμβάνει software και hardware, αξιοποιεί τις δυνατότητες του smartphone σας για να  βελτιώσει τις εργασίες εξυπηρέτησης, εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

Στο σπίτι, το Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant™, προσφέρει τη δυνατότητα για μία πιο προσωποποιημένη και βολική τεχνολογική εμπειρία. Επίσης προσθέσαμε επιπλέον νοημοσύνη στα laptop μας: το μόνιμα ενεργό και μόνιμα συνδεδεμένο, 2-σε-1 αποσπώμενο Miix 630, προσφέρει την φορητότητα ενός smartphone με LTE1 και έως 20 ώρες διάρκεια μπαταρίας για προβολή βίντεο2 με τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα PC Windows® 10 S. Το ThinkPad φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με την ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα τον χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L. Επιπλέον, με την εφαρμογή Lenovo Vantage, προσφέρουμε στους χρήστες των PC μας με Windows 10 έναν πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρουν αρχεία και ρυθμίσεις σε διαφορετικά PC, να αναγνωρίζουν ασφαλή δίκτυα WI-FI, καθώς και να χρησιμοποιούν PC diagnostics και υποστήριξη, μέσω μίας και μόνο εφαρμογής.

Είτε πρόκειται για εικονική, επαυξημένη πραγματικότητα ή πιο έξυπνα χαρακτηριστικά, η πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή.

Εξαιρετικές Συνεργασίες: Με νέα Moto Mods και μία μοναδική Πρόκληση για Developers σε συνεργασία με την Indiegogo

Προσθέτοντας στο Οικοσύστημα των Moto Mods, η Motorola παρουσιάζει δύο νέα mods σχεδιασμένα από developers. Το Vital Moto Mod προσφέρει προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να μετρήσει πέντε ζωτικά σημεία της υγείας του, με τη βοήθεια ενσωματωμένης συσκευής Moto Mod. Με το Moto Z, μπορείς τώρα να μετρήσεις πέντε ζωτικά σημεία του οργανισμού σου:  τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και – για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας.

Επιπλέον, ένας από τους μεγάλους νικητές του Transform the Smartphone Challenge 2017, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Slider Keyboard Moto Mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του moto z σε κλίση 60 μοιρών – για όλες εκείνες τις περιστάσεις που η οθόνη του κινητού δεν είναι αρκετή. Η Motorola και η Indiegogo αναβιώσαν τον διαγωνισμό Transform the Smartphone Challenge για προγραμματιστές που εμπνέονται από την πλατφόρμα των Moto Mods, φέρνοντας έτσι στην προσκήνιο νέες, συναρπαστικές ιδέες που αλλιώς δεν θα έφταναν στο στάδιο παραγωγής. 

Καλύτερα Μαζί: Lenovo Mirage Solo με Daydream Headset + Lenovo Mirage Camera

Το VR είναι διαφορετικό με το αυτόνομο Mirage Solo VR headset και τη Mirage VR180 camera από τη Lenovo, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δει και να δημιουργήσει περιεχόμενο εύκολα και με απαράμιλλη ταχύτητα.

Απελευθερωθείτε από καλώδια, PC και τηλέφωνα με την ευκολία και την απλότητα του πρώτου αυτόνομου Daydream headset και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα ζήσουν την εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο, με την τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης WorldSense™, στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της Daydream στην Google.

Χρησιμοποιώντας το WorldSense, μπορείτε να σκύψετε, να αλλάξετε θέση ή να κινηθείτε στο χώρο σε μία τεράστια, μαγική βιβλιοθήκη περιεχομένου. Βασισμένο στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας του Qualcomm® Snapdragon™ 835, το Lenovo Mirage Solo προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και μπορεί να κάνει τo gaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydream controller- του ειδικού ρόπαλου του baseball, τιμονιού ή οποιουδήποτε άλλου gadget χρειάζεται το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε, με το Lenovo Mirage Camera with Daydream. Αυτή η κάμερα τσέπης απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας 3D φωτογραφιών και video με την 13MP διπλή fisheye κάμερά της και το 180×180 πεδίο της, δίνοντας σας τα εργαλεία για να κάνετε το δικό σας περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ευκολά προσβάσιμο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και τα video της κάμερας Lenovo Mirage στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Google Photos™ και YouTube™ για να μπορείτε να τα ξαναδείτε και να τα μοιραστείτε – και μπορείτε να τα δείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε με το Mirage Solo, με το Daydream headset ή και στα περισσότερα VR headsets που μπορεί να έχετε ήδη.

Κυκλοφορεί με την πλατφόρμα Qualcomm Connected Camera® που προσφέρει υψηλής ποιότητας διπλή κάμερες, ενσωματωμένο WiFi και το X9 LTE cellular modem στην εκδοχή LTE.

Το Νew Glass C220 Συνδυάζει την Εκμάθηση με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης με την Επαυξημένη Πραγματικότητα

Το νέο σύστημα Lenovo New Glass C220 περιλαμβάνει μία Συσκευή Γυαλιών μαζί με μία Συσκευή Τσέπης και λειτουργεί αναγνωρίζοντας και προσδιορίζοντας πραγματικά αντικείμενα μέσω τεχνολογιών AI. 

H ελαφριά, 60-γραμμαρίων, Συσκευή Γυαλιών λειτουργεί με Android. Η εμπειρία του AR γίνεται μέσα από το ένα μάτι, ενώ το άλλο παραμένει στον πραγματικό κόσμο. Το σύστημα λειτουργεί κατεβάζοντας την εφαρμογή LNV (από το AH Cloud) στο smartphone σας και συνδέοντας τη Συσκευή Τσέπης στο κινητό σας. Το New Glass C220 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος σεναρίων δουλειάς και εκπαίδευσης, από τη δυνατότητα που παρέχει να συλλέγεις πληροφορίες στο πεδίο όρασης σου, έως τη δυνατότητα να δίνει βήμα-βήμα κατευθύνσεις και οδηγίες για επιδιόρθωση, αναγνώριση ανενεργού εξοπλισμού και αντιμετώπιση προβλημάτων σε συνεργασία με απομακρυσμένο συνάδελφο, καθώς έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Το New Glass C220 είναι μία wearable τερματική συσκευή AR, η οποία διαθέτει αλληλεπίδραση με προστασία από τον θόρυβο, mobile computing, εξατομικευμένα mods και πολλά άλλα. 

Το Lenovo NBD AH Cloud 2.0 είναι μία SaaS πλατφόρμα βασισμένη στις τεχνολογίες AR, AI και big data που μπορεί να ενισχύσει την ενημέρωση και την ικανότητα εργασίας του προσωπικού κάθε τομέα.

Το AH Cloud σχετίζεται με την έννοια του Augmented Human, καθιστώντας το ιδανικό για απομακρυσμένη βιομηχανική συντήρηση, έξυπνη εντολοδοσία και έξυπνη αποστολή εντολών, τρισδιάστατη διάγνωση, έξυπνο τουρισμό και άλλους τομείς.

Το σύστημα επικοινωνίας με βίντεο βασίζεται στην τεχνολογία Kepler, συμπεριλαμβανομένου one-to-many διπλής κατεύθυνσης βίντεο. Το σύστημα διαχείρισης ροής εργασίας βασίζεται στην τεχνολογία titan, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί ένα project χωρίς ικανότητα προγραμματισμού, ενώ το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης, βασισμένο στην τεχνολογία martin, μπορεί να κάνει ανίχνευση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλούς τύπους αντικειμένων ταυτόχρονα, αφού πρώτα εκπαιδευτεί με εικόνες.

Ξεκίνα και Τελείωσε τη Μέρα σου πιο Έξυπνα με το Lenovo Smart Display

To Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και εύχρηστη και .. συνδεδεμένη.. για όλες τις συσκευές. Ορίζοντάς την ως κόμβο εντολών για όλες τις συνδεδεμένες smart συσκευές σας στο σπίτι, από τα φώτα, τη θέρμανση και ότι άλλο θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις μέσω αφής ή μέσω φωνής. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να πάρετε οδηγίες από τα Google Maps™, να παρακολουθήσετε YouTube videos, να κάνετε video call με τους φίλους σας στο Google Duo™, να ακούσετε μουσική και πολλά άλλα. Το Lenovo Smart Display έρχεται σε μοντέλα 8 και 10 ιντσών και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Qualcomm® Home Hub.

Μόνιμα Ενεργό, Μόνιμα Συνδεδεμένο PC

H Lenovo φέρνει τη φορητότητα σε νέο επίπεδο με το Miix 630. Αυτή η αποσπώμενη, 2-σε-1 συσκευή ξεπερνά τα προσδοκίες για το τι μπορεί να κάνει ένα laptop, γιατί συνδυάζει την ευελιξία και παραγωγικότητα ενός laptop Windows 10 S, με την μόνιμα ενεργή, μόνιμα συνδεδεμένη φορητότητα ενός smartphone. 1

Μπορείτε να βασιστείτε στο γρήγορο 4G LTE2  αντί για το Wi-Fi με έως 20 ώρες προβολής video. 2 

Βασισμένο στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835 mobile Mobile PC, το Miix 630 είναι ο απόλυτα ευέλικτος σύμμαχος σας με πάχος 15.6 mm και βάρος 1.33kg.  

Εξοπλισμένο μέσω των Windows 10 S με Cortana® μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ψηφιακό βοηθό, καθώς και την βιομετρική αναγνώριση προσώπου για πιο ασφαλές και εύκολο log-in.

Πρωτοποριακή, με βελτιωμένες επιδόσεις και πιο έξυπνη η οικογένεια ThinkPad

Το brand του ThinkPad εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τους χρυσούς κανόνες στα laptop που απευθύνονται σε επαγγελματίες, καθώς προστίθενται καινοτομίες στα display, στην ιδιωτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε όλη τη σειρά X1, για να ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.

Το X1 Tablet έχει πλέον νέο σχεδιασμό με 3K display και προαιρετική παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE-A, ενώ τα X1 Carbon and X1 Yoga έχουν ενεργοποιημένο το Amazon Alexa και νέο premium display που υποστηρίζει Dolby Vision HDR3  για πραγματικά καταπληκτική εικόνα. Παράλληλα, η ThinkShutter Camera διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα του χρήστη – για να μην χρειάζεται κανείς αυτοκόλλητο στην κάμερα!

Προσθέσαμε επίσης μοντέλα με οθόνη αφής στο X1 Carbon – δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά να αγαπήσει στον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή 14 ιντσών στον κόσμο – και επιπλέον έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το σύνολο της σειράς προϊόντων: X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380, L480, L580 αναβαθμίζονται. Πιο αναλυτικά, το X280, το μηχάνημα για αυτούς που είναι διαρκώς εκτός γραφείου, αδυνατίζει και γίνεται μόλις 1,16 kg, ενώ το T480 επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για εταιρικά laptop, με νέo side docking, υπέρυθρη κάμερα, παγκόσμιo LTE-A και εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 27 ωρών4. Τα T480s συνδυάζουν την απόδοση και το βέλτιστο βάρος στην κατηγορία, ενώ το T580 σας δίνει ταχύτερη μνήμη, διπλή αποθήκευση και νέο docking για ισχύ χωρίς συμβιβασμούς.

Το νέο Lenovo Thunderbolt™ 3 Graphics Dock, όταν δεν βρίσκεστε εν κινήσει και ψάχνετε για πιο μεγάλη επιφάνεια οθόνης, σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και τρεις οθόνες 4K σε επιλεγμένα Lenovo PCs6 –και να έχετε ταυτόχρονα πανοραμική θέαση, αύξηση της απόδοσης από διακριτά γραφικά και φόρτιση του υπολογιστή σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία του υπολογιστή σας συνδέοντας το IdeaPad ™ 720S με ένα headset Lenovo Explorer για Windows Mixed Reality7 , μέσω του docking γραφικών – επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια VR, να ταξιδεύετε στον κόσμο μέσω holo-tours και πολλά άλλα.

Παραπομπές:

1. Απαιτεί χωριστά αγορασμένο cellular data plan που μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις και / ή χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης ποικίλλουν από χώρα σε χώρα, και μπορεί να αλλάξουν από παράγοντες  περιβάλλοντος, συνθηκών δικτύου και άλλων παραγόντων.

2. Η διατύπωση έως 20 ώρες αναφέρεται σε τοπική αναπαραγωγή video και απαιτεί Qualcomm Snapdragon 835 SoC, 4gb RAM, 128gb. H διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετρήθηκε με συνεχές continuous FHD video playback, 1080p (1920×1080) ανάλυση, 150 nits φωτεινότητα, ένταση ήχου συστήματος στο 17%, ένταση ήχου εφαρμογής αναπαραγωγής στο 100%, αναπαραγωγή πλήρους οθόνης από τοπική μονάδα αποθήκευσης, συνδεδεμένα ακουστικά, σύνδεση wireless ενεργοποιημένη αλλά εκτός σύνδεσης. Όλες οι διατυπώσεις για την μπαταρία είναι κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας θα διαφέρει ανάλογα με πληθώρα παραγόντων όπως τις ρυθμίσεις και την χρήση του προϊόντος, το λογισμικό, τις συνθήκες χρήσης, την λειτουργία wireless, τις ρυθμίσεις σχετικά με την χρήση μπαταρίας, την φωτεινότητα οθόνης και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη απόδοση της μπαταρίας θα μειώνεται ως συνήθως με τον χρόνο και την χρήση.

3. Το Dolby Vision θα ενεργοποιηθεί σε μελλοντική ενημέρωση λογισμικού.

4. Μέτρηση με το BAPCo MobileMark 2014.

5. Το Lenovo Thunderbolt 3 graphics dock είναι συμβατό με το IdeaPad 720S 13 ιντσών και επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core i. 

6. Τα IdeaPad 720S and Lenovo Explorer immersive headset για Windows Mixed Reality πωλούνται ξεχωριστά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ