Οι Αττικές Διαδρομές συμμετέχουν στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα εργασιακού αθλητισμού της χώρας

Το Sports School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ βραβεύει τον γνωστό προπονητή Άκη Μάντζιο

Ο επιτυχημένος προπονητής υπέγραψε την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics»

Τον επιτυχημένο προπονητή SUPERLEAGUE και κάτοχο του διπλώματος UEFA PRO, κ. Άκη Μάντζιο, βράβευσε το SPORTS SCHOOL του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τη συνολική προσφορά του στον Αθλητισμό.

Με μια σημαντική προπονητική καριέρα στο ενεργητικό του, σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, κ.α., ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα, ενώ κατόπιν υπέγραψε την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, «Dual Career in Athletics», την οποία έχουν υπογράψει μέσα σε λιγότερο από χρόνο, μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού, αλλά και νέοι αθλητές με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τον πρώτο εκπαιδευτικό φορέα που ανέδειξε και υποστηρίζει την άρρηκτη διασύνδεση Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, μέσω πλήθους δράσεων και πρωτοβουλιών, όπως:
  • H χορηγία στην ομάδα handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π -ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2016-2017 ως ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
  • Η δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η οποία αποτελείται κυρίως από σπουδαστές του ΙΕΚ, και συμμετέχει σε σημαντικούς φιλανθρωπικούς αγώνες, αλλά και στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα εργασιακού αθλητισμού της χώρας μας -Ε.Σ.Ε.Α. (΄Ενωση Σωματείων Εργασιακού Αθλητισμού), μαζί με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς, όπως: EUROBANK, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΟΠΑΠ, INTRASOFT, AEGEAN, κ.ά.
  • Η στρατηγική συνεργασία με μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η πρωτοβουλία «Dual Career in Athletics», που αφορά στην εκπαίδευση και κατάρτιση των αθλητών, πριν ακόμα ολοκληρώσουν την καριέρα τους στον Αθλητισμό, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν και να βγάζουν τα προς το ζην «την επόμενη μέρα», μετά τη λήξη δηλαδή της αθλητικής τους καριέρας.

Οι υποτροφίες σπουδών σε νέους, αλλά και καταξιωμένους αθλητές

Η παροχή δωρεάν σεμιναρίων στους σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ,  με εισηγητές μεγάλα «αστέρια» του Αθλητισμού.

Πηγή: newsbeast.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ