Αττικές Διαδρομές: Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Με τη συμμετοχή 70 εταιριών και οργανισμών από όλους τους κλάδους της αγοράς, θα εορταστεί από τις 2 έως τις 7 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Η φιλοσοφία και οι σκοποί του θεσμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς και το πλαίσιο των δράσεων, που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου, που διοργάνωσε το ΕΙΕΠ την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών στην επιχειρηματική λειτουργία, αλλά και την αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Frank Thibaut, Πρόεδρος του ΕΙΕΠ και Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικές Διαδρομές Α.Ε., η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών – η οποία έχει θεσμοθετηθεί στην Ελλάδα από το 2008 – από φέτος αναβαθμίζεται σε περιεχόμενο και συμμετοχή, ενώ εναρμονίζεται χρονικά με τον παγκόσμιο εορτασμό, που λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου κάθε έτους.

Στις πρωτοβουλίες του ΕΙΕΠ με σκοπό την αναβάθμιση του θεσμού στην Ελλάδα, αναφέρθηκε αναλυτικότερα ο κ. Ιωάννης Μποζοβίτης, Αντιπρόεδρος του ΕΙΕΠ και Sales & Human Resources Director Praktiker Hellas Α.Ε., ο οποίος παρουσίασε επίσης το λογότυπο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς και τις εταιρίες που θα συμμετέχουν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε επίσης η εφαρμογή που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Γενικός Γραμματέας του ΕΙΕΠ και Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto Ltd., η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους καταναλωτές να ενημερώνονται άμεσα για τις δράσεις των εταιριών που συμμετέχουν στον εορτασμό, καθώς και για σχετικές προωθητικές ενέργειες.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ κ. Frank Thibaut, «Φέτος το ΕΙΕΠ ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια για την αναβάθμιση του θεσμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα. Στόχος μας ήταν να διευρύνουμε το πλαίσιο του εορτασμού, να προβάλουμε τα μηνύματά του σε ένα ευρύτερο εσωτερικό και εξωτερικό κοινό και να δημιουργήσουμε ένα ετήσιο σημείο «συνάντησης» μεταξύ των πελατών – καταναλωτών, των εταιριών και των εργαζομένων. Η θερμή ανταπόκριση που συναντά μέχρι τώρα αυτή η πρωτοβουλία δικαιώνει την επιλογή μας και επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ελληνικών επιχειρήσεων στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να γιορτάσουμε μαζί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς της ελληνικής αγοράς. Να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πελάτες μας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, αλλά και στους ανθρώπους μας που κερδίζουν και διατηρούν αυτή την εμπιστοσύνη, δίνοντας κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό.»

Πηγή: nextdeal.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ