Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων «The Lifestyle of Happy and Healthy CEOs»

Διακεκριμένοι CEOs μίλησαν για το κλειδί μίας ισορροπημένης ζωής

Με την άφιξη της νέας χρονιάς, το CEO Clubs Greece διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο κύκλο συναντήσεων, «The Lifestyle of Happy and Healthy CEOs», αφιερωμένο στον τρόπο ζωής, την υγιή και χαρούμενη ζωή των επιτυχημένων CEOs.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στον όμορφα επιμελημένο χώρο του Ecali Club, παρουσία 60 μελών του CEO Clubs Greece όπου έγινε και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Με τους ολοένα και πιο απαιτητικούς επιχειρηματικούς ρυθμούς, τις πολύπλευρες ευθύνες και τις αυξανόμενες προκλήσεις, οι CEOs καλούνται, σήμερα πιο πολύ από ποτέ, να αποκτήσουν νέες συνήθειες και να αναπτύξουν διαφορετική φιλοσοφία, ώστε να συμβάλλουν στην επίτευξη μίας ισορροπημένης, υγιούς και επιτυχημένης ζωής για τους ίδιους και κατ’ επέκταση τις ομάδες τους.

Τις μοναδικές εμπειρίες τους μοιράστηκαν με το κοινό, τρεις CEOs που διακρίνονται για την ιδιαίτερη προσέγγισή τους στη ζωή, πέραν της ξεκάθαρης επαγγελματικής τους καταξίωσης στον τομέα τους: ο κύριος Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO του Coffee Island, η κυρία Αφροδίτη Αρβανίτη, CEO του NJV Athens Plaza και ο κύριος Ιάκωβος Μιχαλίτσης, CEO της Valeant.

Οι ομιλητές εντυπωσίασαν με την ευθύτητα τους, καταλήγοντας στο κοινό συμπέρασμα ότι η επαγγελματική επιτυχία και οι προσωπικές στιγμές είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι μιας ευτυχισμένης και ολοκληρωμένης ζωής.

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, σε κλίμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την έναρξη μίας πολλά υποσχόμενης, νέας χρονιάς. Ο CEO της ΕΚΑΛΗ Α.Ε. κ. Γιάννης Γεωργακάκης καλωσόρισε στο Ecali Club τα Μέλη του CEO Clubs Greece  και η πρόεδρος του κ. Γεωργία Καρτσάνη μίλησε για τη στρατηγική συνεργασία των δύο μερών, καθώς και για την επιτυχία της στη χρονιά που πέρασε. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς υπήρξε η ερμηνεία της σοπράνο Κάτιας Πάσχου, η οποία μάγεψε το κοινό με το ταλέντο της και τις ξεχωριστές μελωδίες της, οι οποίες συγκίνησαν και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Η πρόεδρος του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, χαρακτηριστικά δήλωσε: «Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπω και σε αυτή την εκδήλωση του CEO Clubs ότι η δύναμη του είναι τα ίδια του τα μέλη, που με την αυθεντικότητά τους και την εμπειρία τους προσφέρουν έμπνευση για μία πιο ολοκληρωμένη ζωή, αξία που βρίσκεται στην καρδιά του οράματος του Club. Το 2018 θα είναι ακόμη μία χρονιά που θα ενισχύσουμε το αίσθημα υπερηφάνειας των μελών μας, ώστε να συνεχίσουν κι εκείνοι να μας εμπνέουν τόσο θετικά!».

Πηγή: newsbeast.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ