Boussias Communications: Γνωρίστε την αξία μίας διάκρισης στα Health & Safety Awards

Διεκδικήστε φέτος την αναγνώριση της επιχείρησής σας και της ομάδας σας 

Το online σύστημα έχει ανοίξει και αναμένει τις δικές σας πρακτικές. Εμπνευστείτε από τους νικητές της προηγούμενης διοργάνωσης, επισκεφθείτε το www.hsawards.gr, ενημερωθείτε για τις ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης και διεκδικήστε βραβείο για την εργασιακή υγεία και ασφάλεια στην επιχείρησή σας.

Δείτε τις κατηγορίες βράβευσης, τους όρους συμμετοχής και υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας! 

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αντώνης Χριστοδούλου, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής 
 
Η νοοτροπία πρόληψης είναι το μεγάλο ζητούμενο, τόσο από τους εργοδότες όσο και από τους εργαζομένους. Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλουν καθοριστικά τα Health & Safety Awards! Η νομοθεσία της χώρας μας είναι επαρκής αλλά δεν εφαρμόζεται. Είναι πολύ σημαντικό το ότι η Boussias Communications τα τελευταία 5 χρόνια αναδεικνύει μέσω αυτού του θεσμού τις καλύτερες πρακτικές στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια, που μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλες επιχειρήσεις, που διστάζουν να επενδύσουν επαρκώς προς αυτή την κατεύθυνση.  

Αστέριος Δεληπάλτας, Δ/ντής Υγείας Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Συνεχούς Προόδου, Αλουμίνιον της Ελλάδος 
 
Τα καλά αποτελέσματα έρχονται μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Η υγεία και ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας. Στην πορεία της εταιρείας μας για μία ισχυρή κουλτούρα ασφάλειας σε συνδυασμό και με τη συμμετοχή του συναισθήματος οι εργαζόμενοί μας είναι όλοι παρόντες!

Θεοδώρα Μάντσου, Capital Projects, Estates & HSW Coordinator, Vodafone 
 
Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η επαγγελματική υγεία και ασφάλεια έχει περάσει στην κουλτούρα όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας!

Βίκυ Δημοπούλου, HR & General Services Specialist, Johnson & Johnson Hellas Consumer 
 
Πίσω από το πρόγραμμα που βραβεύεται κρύβεται η φιλοσοφία ανάπτυξης ενός ευέλικτου εργασιακού περιβάλλοντος για τον εργαζόμενο, ο οποίος το ανταποδίδει στην εταιρεία για τη διαρκή ανάπτυξή της.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ