Δήμος Αγίου Δημητρίου τίμησε τη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα

Σε θερμό κλίμα και με πολλή συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας της πόλης.

Στην εκδήλωση που που έγινε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, το Αμφιθέατρο του Στρογγυλού ήταν κατάμεστο από εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς, τη διοίκηση του Δήμου, δημοτικούς συμβούλους και φυσικά μαθητές και μαθήτριες που παραβρέθηκαν για να τιμήσουν τους αποχωρήσαντες εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσέφεραν το εκπαιδευτικό τους έργο στα σχολεία της πόλης μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν κατά τη σχολική χρονιά 2016-17, αλλά και όσους διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, και φυσικά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, για να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές/-ριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σημαντική ανιδιοτελή προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή του ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Γεώργιος Ανδρειωμένος με μια επίκαιρη ομιλία στα θέματα της Παιδείας. Ο κ. Ανδρειωμένος μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο και μάλιστα ήταν συμμαθητής της Δημάρχου στο δημοτικό. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν η έκπληξη που είχε ετοιμάσει η Δήμαρχος στον κ. Ανδρειωμένο, όταν προσκάλεσε στη σκηνή τη δασκάλα τους από το δημοτικό, κ. Κατίνα Πετράκη!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ