Άννα Διαμαντοπούλου: «Σημαντική η πρωτοβουλία των Education Leaders Awards»

Στόχος η ανταλλαγή ιδεών και η προώθηση της αριστείας

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Μελών της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards 2018, με την Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργό Παιδείας και Πρόεδρο της φετινής διοργάνωσης να παραχωρεί στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η πρωτοβουλία των Education Leaders Awards είναι πολύ σημαντική, διότι δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθούν οι καλύτερες πρακτικές. Η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή ανθρώπων με πολύ μεγάλη εμπειρία από όλους τους χώρους της εκπαίδευσης είναι επίσης σημαντική. Τα βραβεία υπηρετούν δυο βασικούς στόχους. Πρώτον, την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή ανθρώπων από τον χώρο της εκπαίδευσης που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές ιδέες, άρα να υπάρχει ανταλλαγή ιδεών σε μια πλατφόρμα και δεύτερον να υπάρξει η διάκριση και η αριστεία, άρα να δημιουργηθούν τα πρότυπα εκείνα, που ουσιαστικά δίνουν στους ανθρώπους την ενθάρρυνση να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν οι ίδιοι»

Σημειώνεται ότι τα Education Leaders Awards διοργανώνονται για τρίτη χρονιά, με στόχο να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.educationleadersawards.gr.

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ