ΠΑΣΕΠΠΕ: Ευρωπαϊκά βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) ανακοινώνουν τις εταιρείες που θα βραβευθούν σε ειδική τελετή τον Σεπτέμβριο του 2018 στον θεσμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE). Παράλληλα, ο ΠΑΣΕΠΠΕ θα ανακοινώσει τους φορείς του Δημοσίου και τις εταιρείες που θα βραβευθούν στην ίδια τελετή στα πλαίσια των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον.

Καλούνται οι αρμόδιοι συντάκτες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε ανοικτή συνέντευξη τύπου την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 15:00 στην 2η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec, στο Mec Παιανίας, όπου και θα ανακοινωθούν με αλφαβητική σειρά οι φιναλίστ των βραβείων καθώς και οι λεπτομέρειες του δύο διαγωνισμών.

Οι δύο διαγωνισμοί, απευθύνονται σε εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με έδρα την Ελλάδα που συνδυάζουν με επιτυχία την καινοτομία με την οικονομική βιωσιμότητα, την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την προσήλωσή τους στην κυκλική οικονομία. Τα Ευρωπαϊκά βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια με ευθύνη του ΠΑΣΕΠΠΕ ανελλιπώς από το 2005 και υπό τις αυστηρές οδηγίες και κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι εταιρείες που διακρίνονται σε εθνικό επίπεδο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία διαγωνίζονται στη συνέχεια με περίπου 150 Ευρωπαϊκές εταιρείες από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό την ανάδειξη των «πρώτων ανάμεσα στους πρώτους». Η Πανευρωπαϊκή τελετή απονομής θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων http://ec.europa.eu/environment/awards/index.html ή επικοινωνήστε με τον ΠΑΣΕΠΠΕ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ