ΕΔΡΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Αθλητική Γιορτή για την Ψυχική Υγεία & τη Νοητική Υστέρηση

Η συνδρομή των εθελοντών και των φοιτητών της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ και του επικεφαλής τους Αναπληρωτή Καθηγητή Μανώλη Σκορδίλη υπήρξε πολύτιμη για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση από το Δήμο Περιστερίου o Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Θεοδωράκος Αναστάσιος, η Πρόεδρος Ο.Π.Α.Α.Π., Κορόγιαννη Πολυξένη-Ευαγγελία και ο Αντιπρόεδρος Ο.Π.Α.Α.Π. Χιώτης Δημήτρης.

Συμμετείχαν οι φορείς ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε, ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», Κ.Ε.Α «Η ΧΑΡΑ», Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» – ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΙΙ, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο .«ΕΔΡΑ» – ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ι, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» –Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΝΕΦΕΛΗ», ΚΕΕΠΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΑΝΑΣΑ», ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ / Κέντρο Ημέρας «ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» / ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ Ε.Π.Α.Ψ.Υ.  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Ευρωπαϊκή διάσταση

Στο πλαίσιο της 9ης Αθλητικής Γιορτής για την Ψυχική Υγεία και τη Νοητική Υστέρηση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της 1ης Ευρωπαϊκής Αθλητικής Διοργάνωσης για την Ψυχική Υγεία (EVENTS Project), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2018 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου, υπό τον συντονισμό της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και την αιγίδα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τη συμμετοχή 300 αθλούμενων από 14 ευρωπαϊκές χώρες και την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου, της Περιφέρειας Αττικής και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες:
  • Στον Χρυσό Παραολυμπιονίκη του αγωνίσματος Μπότσια Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τη συνοδό-συναθλήτρια και σύζυγό του Κατερίνα Πατρώνη, για την παρουσία τους
  • Στην εθελοντική ομάδα Photoaid και τους φωτογράφους Ελπίδα Βεληβασάκη και Γιώργο Ξηρογιάννη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης
  • Στην INTERAMERICAN για την παροχή ασθενοφόρου για την υγειονομική μεταφορά
  • Στους εθελοντές και τους φοιτητές της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ και ιδιαιτέρως στον Αναπληρωτή Καθηγητή Μανώλη Σκορδίλη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ