Η Βάνα Λαζαράκου ανέλαβε Deputy General Manager του NJV Athens Plaza

Deputy General Manager του NJV Athens Plaza, διατηρώντας παράλληλα τη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων και Marketing ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου 2018, η κ. Βάνα Λαζαράκου.

Η κ. Λαζαράκου δραστηριοποιείται στον χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων εδώ και 34 χρόνια, συνδυάζοντας άριστα την εμπειρία με τη γνώση. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας καθώς και πτυχιούχος Δημόσιων Σχέσεων, από το St. George Commercial College. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και κατέχει δυο σημαντικές βραβεύσεις από την MERIDIEN για τις ικανότητές της στις Πωλήσεις.

Για την ανάληψη των καθηκόντων της ως Deputy General Manager του NJV Athens Plaza, η κ. Βάνα Λαζαράκου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει το NJV Athens Plaza. Εργάζομαι 34 χρόνια σε αυτό το ξενοδοχείο και η θέση της Deputy General Manager είναι μία ακόμα σημαντική πρόκληση για μένα. Ευχαριστώ τη Γενική Διευθύντρια Αφροδίτη Αρβανίτη που με επέλεξε το 2013 ως Διευθύντρια Πωλήσεων και που μαζί εργαστήκαμε στενά όλα αυτά τα χρόνια με ένα κοινό όραμα για την πρόοδο και την εξέλιξη του Ξενοδοχείου. Το NJV Athens Plaza αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά Luxury City Hotel της Αθήνας με 40 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και φυσικά να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου σέρβις σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον».

Πηγή: businessenergy.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ