Νέα οπτική για την έρευνα αγοράς και τις εξαγωγές από τη Generation Y

Ουσιαστική γνώση, ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και τάσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο, παρουσίασε η Generation Y με τη φετινή της συμμετοχή και χορηγία, για 6η συνεχή χρονιά, στο eCommerce Conference, που διοργανώθηκε από το Marketing Week το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2018.

Εκπρόσωποι του ψηφιακού επιχειρείν, του ηλεκτρονικού εμπορίου και technology experts συμμετείχαν σε ένα διήμερο συνέδριο στο οποίο αναλύθηκαν τάσεις, ευκαιρίες και βέλτιστες πρακτικές για την αύξηση της επισκεψιμότητας, των πωλήσεων, του loyalty και της δυναμικής του e-shop στις διεθνείς αγορές.

H συνεχής επένδυση της Generation-Y International eBusiness Experts στη γνώση και την έρευνα αγοράς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την μείωση του ρίσκου και στο e-commerce. Η Βίκυ Ζαχαρέλη, Head of Market Research της εταιρίας, παρουσίασε σημαντικά topics, παραδείγματα και τους τρόπους με τους οποίους η έρευνα υπηρετεί την ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Αναδείχθηκε το πώς η ψηφιακή έρευνα αγοράς αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα συμπεριφορικά και αγοραστικά χαρακτηριστικά των καταναλωτών μπορεί να στοχεύσει με ακρίβεια το κοινό που σας ενδιαφέρει και να οδηγήσει σε αύξηση του traffic και των πωλήσεων.

Παράλληλα, τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y παρουσίασε workshop με θέμα «Πώς θα Εξάγω; Πρακτικές συμβουλές και λύσεις». Η Generation Y αξιοποιώντας την 18χρονη εμπειρία της και τη δραστηριοποίησή της σε 24 χώρες του εξωτερικού ανέπτυξε τα κατάλληλα εργαλεία για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα. Η κυρία Ιωακειμίδου παρουσίασε αναλυτικά τα βήματα και τις τεχνικές της Generation Y που διασφαλίζουν την επιτυχία στις εξαγωγικές δραστηριότητες των πελατών της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών του eCommerce Conference η Generation Y υποδέχθηκε στο stand της, εκπροσώπους της ψηφιακής αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου και τους ενημέρωσε για θέματα e-commerce και digital transformation και τους παρουσίασε τις υπηρεσίες της.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ