Ομιλία του κου Σπανίδη, CEO της GenerationY στο Delphi Economic Forum III

Ο κύριος Σπανίδης, την Κυριακή 4/3 συμμετείχε στο Young Leaders Roundtable με θέμα “COLLABORATION AND LEADERSHIP FOR SUSTAINABILITY” και παρουσίασε μεταξύ άλλων καταξιωμένων επιχειρηματιών τις απόψεις και τις εμπειρίες του σχετικά με τις πολιτικές που θα ενδυναμώσουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και που θα εμπνεύσουν την αλλαγή της ίδιας της επιχειρηματικότητας.

Με έναυσμα την πολυετή επαγγελματική του πορεία και την επιχειρηματική του δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό εξέφρασε σκέψεις για μια υγιή επιχειρηματικότητα που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο στους ίδιους τους επιχειρηματίες, αλλά και στους εργαζόμενους και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραήμερου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y συνομίλησε με πλήθος διακεκριμένων πολιτικών αξιωματούχων, επιχειρηματιών και προσωπικοτήτων διεθνούς αναγνώρισης και επιρροής και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις, ιδέες και πολύτιμες γνώσεις για την σύγχρονη παγκόσμια αγορά.

Στο περιθώριο των εργασιών του φόρουμ, ο κύριος Σπανίδης συνομίλησε και ευχαρίστησε προσωπικά των Διευθύνοντα Σύμβουλο της SGT S.A., κύριο Συμεών Τσομώκο για την άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική συνεργασία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ