Έργο του Αλέκου Φασιανού δημοπρατείται για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσκαλεί φιλότεχνους και μη, να λάβουν μέρος στη σιωπηλή δημοπρασία, του έργου του Αλέκου Φασιανού με τίτλο «αρτ.εμείς». Η πρωτότυπη αυτή δημοπρασία, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιείται από τις 11 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2007 στην αίθουσα σύγχρονης τέχνης «Πότνια Θηρών»  σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία art.emis.

Το μοναδικό αυτό έργο φιλοτεχνήθηκε από τον Αλέκο Φασιανό σε μια συνάντηση του με μια ομάδα παιδιών ηλικίας 2 έως 12 ετών και το σύνολο των εσόδων από τη σιωπηλή δημοπρασία του θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ήδη το ενδιαφέρον των φίλων της τέχνης είναι έντονο και προσφορές θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Οδηγίες Συμμετοχής στη Σιωπηλή Δημοπρασία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στη σιωπηλή δημοπρασία καταθέτοντας εγγράφως την προσφορά τους σε ειδική φόρμα, η οποία θα παρέχεται από τα γραφεία της art-emis και της γκαλερί «Πότνια Θηρών», Ζαΐμη 7, Εξάρχεια 106 82 Αθήνα. Τηλ: 210 330 7390. Fax: 210 330 7399. Ώρες και μέρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Επίσης, προσφορές γίνονται και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: infoartemisathens.org.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τηλ. 210 748 2690, κ. Εβίνα Σωτηροπούλου.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ