NJV Athens Plaza: Υποψήφιο στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel

Αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που έχουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία, στο περιβάλλον και στη βιομηχανία φιλοξενίας στο σύνολό της, σχεδιάσαμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική ΕΚΕ, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε συγκεκριμένα προγράμματα, να θέσουμε στόχους, να αναλάβουμε δράσεις και να υλοποιούμε εξειδικευμένα συστήματα διαχείρισης. 

Η εφαρμογή της ΕΚΕ με συνέπεια και αποφασιστικότητα και η υπεύθυνη συμπεριφορά μας απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών και κατά συνέπεια την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και των εργαζομένων. 

Θέτουμε υποψηφιότητα στον τομέα της ΕΚΕ, καθώς είμαστε πολύ υπερήφανοι, γιατί όντας ένα ελληνικό ξενοδοχείο που δεν ανήκει σε κάποια αλυσίδα, αλλά λειτουργεί αυτόνομα, με ένα δικό του «DNA», έχουμε καταφέρει μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας για να συμβάλλουμε καθημερινά στον αειφόρο τουρισμό. 

Καθώς η επιχειρηματική δεοντολογία και η κοινωνική ευθύνη είναι ταυτόσημες έννοιες για εμάς, φροντίζουμε ώστε αυτή η “συνείδηση” να παραμένει πυξίδα και στάση ζωής, για να μένει ζωντανό το όραμα μιας «ανθρώπινης» κοινωνίας. 

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του NJV Athens Plaza για τα βραβεία “Greek Hospitality Awards”, στις κατηγορίες “Best Greek Business City Hotel” & “Best Greek Sustainable Hotel” Ψηφίστε σε κάθε έναν από τους παρακάτω 2 συνδέσμους, γράφοντας τον αριθμό «100» στο πεδίο πάνω από την καταχώρηση ψήφου. Your vote counts!

Best Greek Business City Hotel: http://bit.ly/hospitalityaward1
Best Greek Sustainable Hotel: http://bit.ly/hospitalityaward2

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ