Η Κωτσόβολος στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Η Κωτσόβολος συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με λύσεις για αναβάθμιση συστήματος ψύξης / θέρμανσης, καθώς και παροχής ζεστού νερού στην πρώτη κατοικία, ενώ παράλληλα δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να μάθουν εάν είναι επιλέξιμοι για το πρόγραμμα.  

Για πρώτη φορά, ανάμεσα στις επιδοτούμενες δαπάνες είναι τα κλιματιστικά, όπου ο κάθε ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει έως 3 κλιματιστικά με επιδότηση έως 2.000€ ανά κλιματιστικό. Η Κωτσόβολος προσφέρει μία πλήρη γκάμα από κορυφαίες εταιρείες κλιματιστικών, όπως, Carrier, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba με  ενεργειακή κλάση έως Α+++, SEER από 5 έως 9,6 και SCOP από 5.

Αντίστοιχα, στον τομέα της παροχής ζεστού νερού διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ηλιακούς θερμοσίφωνες Calpak με επιλεκτικούς και υπερεπιλεκτικούς συλλέκτες που εξασφαλίζουν ζεστό νερό, ακόμα και σε μερική συννεφιά, με επιδότηση έως 1.100€. Παράλληλα, η Κωτσόβολος παρέχει λύσεις ψύξης / θέρμανσης, όπως αντλίες θερμότητας και αυτόνομους θερμοστάτες.

Οι αγορές των προϊόντων που αφορούν το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς προκαταβολή και με πίστωση Κωτσόβολος. Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ παρέχεται εγγυημένη εγκατάσταση, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο Πιστοποιημένων και Αδειοδοτημένων Εγκαταστατών.

Στόχος του προγράμματος αποτελεί η παροχή κινήτρων σε ωφελούμενους που καλύπτουν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια προκειμένου να πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αν είναι επιλέξιμοι στο www.kotsovolos.gr/site/eksoikonomo ή στην ειδική γραμμή 210 28 91 005.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ