Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία

15-27/9/18 Ν.ΚΟΡΕΑ 17-18/9, ΙΑΠΩΝΙΑ 19-20/9, ΤΑΙΒΑΝ 21/9, ΚΙΝΑ 24-25/9, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ 26/9 

Το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο διοργανώνουν νέα επιχειρηματική αποστολή στην Ασία, σε 5 μεγάλες πόλεις, με στόχο τη διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία ενδιαφέρουσα γεωγραφική περιοχή με σταθερή oικονομική άνοδο. 

Η Αποστολή  θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Σεούλ στις 17-18/9, το Τόκυο στις 19-20/9, την Ταιπέι στις 21/9, τη Σενζέν (Κίνα) στις 24-25/9 και το Χόνγκ Κόνγκ στις 26/9.

Στόχος της πρωτοβουλίας, που εντάσσεται στις νέες δράσεις εξωστρέφειας,  είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες δραστηριότητες, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ. Οι  χώρες αυτές είναι ανεπτυγμένες, έχουν μεγάλους καταναλωτικούς πληθυσμούς με αγοραστική δύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν ποιοτικά προιόντα δυτικής προέλευσης και προσφέρουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς. 

Στην Αποστολή θα μετέχουν μέχρι 8 εταιρίες κυρίως από τους κλάδους τροφίμων-ποτών, καλλυντικών-φαρμακευτικών, δομικών υλικών, τεχνολογίας, real estate, τουρισμού, χωρίς να αποκλείονται και από άλλους. Θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση αξιόλογων επαφών για Β2Β σε κάθε περιοχή, με την υποστήριξη των Γραφείων ΟΕΥ Σεούλ και Τόκυο, του Συνδέσμου Εισαγωγέων-Εξωγωγέων Ταιπέι, των Εμπορικών Επιμελητηρίων Σενζέν και Χόνγκ Κόνγκ, του Ελληνικού Προξενείου στο Χόνγκ. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί και η δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη των τοπικών Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων που, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων, αλληλουποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης).

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr το συντομότερο, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων ασιατικών εταιριών για τις συζητήσεις Β2Β.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιος είναι ο κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Consultant του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντής του Ελληνο-Ασιατικoύ Επιχειρηματικού Συμβουλίου, y.patsiavos@ahk.com.gr, τ. τηλ.2106419026, 6945234747


<BACK