Η Λίνα Τσαγκαράκη – Ξένου στην Direction Business Network

Η Λίνα Τσαγκαράκη – Ξένου εντάσσεται από τον Απρίλιο του 2018 στο δυναμικό της Direction Business Network, αναλαμβάνοντας τη Γενική Διεύθυνσή της.

Προέρχεται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, όπου υπηρέτησε επί 19 έτη, αρχικά ως Διευθύντρια Μελών και Ινστιτούτων και στη συνέχεια ως Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, συμβάλλοντας και αυτή από την πλευρά της στην εξέλιξη της ΕΕΔΕ σε ένα από τα μεγαλύτερα management associations και στην ενίσχυση του οράματος και της αποστολής της.

H μακρόχρονη επαγγελματική της σταδιοδρομία περιλαμβάνει πολυάριθμα διεθνή και τοπικά συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις Τύπου, εκπαιδευτικά προγράμματα και θεσμούς βραβεύσεων.

Έχει υπογράψει πλήθος άρθρων σχετικά με οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα και έχει πραγματοποιήσει συνεντεύξεις κορυφαίων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, πολιτικών, διπλωματών, ακαδημαϊκών κ.ά.

Η εμπειρία της καλύπτει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων έντυπες και ηλεκτρονικές επιχειρηματικές / οικονομικές εκδόσεις (περιοδικά / εφημερίδες / βιβλία), αρχιτεκτονική και διαχείριση online περιεχομένου και campaigns, εξειδικευμένες έρευνες, διαχείριση κρίσεων, ειδικά χορηγικά προγράμματα, συντονισμό τηλεοπτικών εκπομπών κ.ά.

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ