Συνεργασία της AIESEC με τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Η AIESEC Ελλάδος έχει την χαρά να ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Ο Όμιλος θα αποτελέσει για την χρονια αυτή τον αποκλειστικό και στρατηγικό συνεργάτη της AIESEC Ελλάδος για την πρωτοβουλία Youth For Global Goals (4YGG). Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να κινητοποιήσει νέους απ’ όλο τον κόσμο ώς προς την επίτευξη των Παγκόσμιων Στόχων.

Μέσα από την συγκεκριμένη συνεργασία ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είναι επίσημος χορηγός του ‘’The World Largest Lesson’’ και του ‘’Youth Speak Forum’’. Επιπρόσθετα αυτό το καλοκαίρι στηρίζει και το εθελοντικό πρόγραμμα Global Volunteer, σε project με στόχο την επίτευξη των Παγκόσμιων Στόχων. Τέλος θα χορηγήσει την πραγματοποίηση ενός περιβαλλοντικού project σε ΜΚΟ στην Ελλάδα, πάνω στον Στόχο #13: Δράση για το κλίμα, στα πλαίσια του Global Volunteer.
  • Το The World Largest Lesson είναι μια μονοήμερη δράση, όπου 250 εθελοντές από όλη την Ευρώπη θα διδάξουν παιδιά από 7 έως 18 ετών τους Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης με στόχο την κατανόηση τους και την παρακίνηση των παιδιών να πάρουν δράση.
  • Το Youth Speak Forum θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, όπου 300 νέοι θα κάνουν την φωνή τους να ακουστεί μέσα από διαδραστικά workshops.
  • Τo Global Volunteer είναι η εθελοντική άσκηση στο εξωτερικό, διάρκειας ενάμιση μήνα, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη κα την συνεισφορά σε έναν από τους παγκόσμιους στόχους.
Η διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Σουλάκη δηλώνει “Οι στόχοι για τη βιώσιμη ανάπτυξη θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τις μελλοντικές γενιές, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερη η σημασία αυτής της σύμπραξης, μια πρωτοβουλία από τη νέα γενιά για τη νέα γενιά» ‘Από την άλλη μεριά, η Σοφία Τσίγκου, πρόεδρος της AIESEC Ελλάδος τονίζει πώς ‘Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προσπάθεια μας να βλέπουμε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη στήριξη. Αυτή η κίνηση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μας γεμίζει ικανοποίηση και ελπίδα για το μέλλον τόσο του οργανισμού μας όσο και της χώρας μας”.

** Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων με στόχο την ανάπτυξη των νέων μέσω εθελοντικής και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Youth 4 Global Goals in Partnership with HELLENIC PETROLEUM Group


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ