Boussias Communications: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Impact BITE Awards

Χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε τα κείμενα των υποψηφιοτήτων σας; 

Ειδικά για εσάς, παρατείνουμε το deadline υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ώστε να τις προετοιμάσετε κατάλληλα και να διεκδικήσετε διακρίσεις στα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στις Τεχνολογίες για τις Επιχειρήσεις. 

Τελική προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων: 27 Απριλίου 2018

Εγγραφείτε εδώ.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης στα Impact BITE Awards ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε και αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, θεσμικούς εκπροσώπους, υψηλόβαθμα στελέχη τεχνολογίας και συμβούλους επιχειρήσεων.

» Δείτε την Επιτροπή Αξιολόγησης εδώ.

Ποιες νέες ευκαιρίες διάκρισης υπάρχουν φέτος 

3 Grand Awards 

Τρεις κατηγορίες Grand Awards φέτος! Αφορούν τελικούς χρήστες, integrators, ICT companies. 

Διεκδικήστε παγκόσμια διάκριση!

Για μια ακόμα χρονιά, μέσω των IMPACT BITE Awards θα εξαχθεί η shortlist των εταιρειών που θα διεκδικήσουν παγκόσμια διάκριση στα WITSA Global ICT Excellence Awards της ηγετικής κοινοπραξίας τοπικών Συνδέσμων ΤΠΕ από 80 χώρες. Μέλος της στην Ελλάδα είναι ο ΣΕΠΕ. 

Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναγνωρίζονται από το σύνολο της αγοράς και όλους τους σχετικούς φορείς.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ