Boussias Conferences: Social Media Conference

Πέμπτη, 24 Μαΐου | OTEAcademy

H Emilie, ο Ben και ο Syd αποκαλύπτονται…

To Social Media Conference εξασφάλισε τη συμμετοχή 3 κορυφαίων practitioners σε θέματα Social intelligence, Influencer Marketing & Messaging Bots. 

Κλείστε θέση, μέχρι την Τετάρτη 25/4, με -15% και εξασφαλίστε θέση στο συνέδριο που θα σας βοηθήσει να γράψετε τη δική σας «ιστορία» στα Social Media.

Founding Partner, IMA

“How to bypass million dollar marketing budgets by effectively using influencers”

Το Influencer Marketing είναι μία από τις πλέον πολυσυζητημένες τάσεις. Πολλοί δηλώνουν ειδήμονες και ακόμα περισσότεροι επενδύουν σε αυτό. Πόσοι καταφέρνουν, όμως, να μεγιστοποιήσουν το ROI; Με πελάτες όπως οι NIVEA, Tommy Hilfiger, Unilever και Estée Lauder, η Emilie Tabor, Founding Partner του κορυφαίου agency IMA, γνωρίζει από Influencer Marketing όσο λίγοι και θα παρουσιάσει πώς να χτίζετε στρατηγική που θα εξασφαλίζει υψηλό ROI.

Director of Research & Insights, We Are Social

“The Science Behind Social Influence”

Ποιος είναι ο ρόλος των Social Analytics μετά τα πρόσφατα συμβάντα και με το GDPR ante portas; Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα social insights τώρα που το data privacy κυριαρχεί ως θέμα συζήτησης; Ο Ben Donkor της περίφημης We Are Social έχει όλες τις απαντήσεις!

Co-Founder, The Bot Platform

“Bots, Chatbots, Messaging Bots, are they really any good?”

Bots, Chatbots, Messaging Bots… όπως και αν προτιμάτε να τα αποκαλείτε, το σίγουρο είναι ότι τα Bots είναι πια στο επίκεντρο της προσοχής τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών. Ποιοι είναι οι μύθοι, όμως, που σχετίζονται με αυτά; Ποια Bots κάνουν τη διαφορά και πώς τα χρησιμοποιούν οι χρήστες; Έχοντας δημιουργήσει messaging bots για πελάτες όπως οι BBC, Facebook, Johnson & Johnson, Samsung, Publicis και Viacom, ο Syd Lawrence είναι ο πλέον κατάλληλος για να καταθέσει την άποψή του!

Θέλω το Early Bird μου!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ