Η Coca-Cola στο 3ο Athens Street Food Festival

Coke, Street Food και «Πιπεράτες μουσικές» συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό, στο πιο γευστικό ραντεβού της πόλης!

Είσαι foodie; Σου αρέσει να απολαμβάνεις έντονες γεύσεις παρέα με δυνατή μουσική και άφθονη Coca-Cola; To Αthens Street Food Festival, το γαστρονομικό γεγονός που έγινε θεσμός, είναι εδώ για 3η συνεχή χρονιά και παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola, υπόσχεται να μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές στο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαΐου (04-05-06/11-12-13/18-19-20) από τις 14:00 έως τις 18:00 και την Παρασκευή 04/05 από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η Coca-Cola, τo brand που είναι συνδεδεμένο με την απόλαυση του φαγητού, θα δώσει δυναμικά το παρών στο φεστιβάλ που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της Αθήνας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, το αγαπημένο μας αναψυκτικό θα υποδεχτεί όλους τους παρευρισκόμενους συνοδεύοντας απολαυστικά τις πιο street γευστικές προτάσεις και κρύβοντας πολλές ακόμα εκπλήξεις. Το ρυθμό της διοργάνωσης, θα δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96,6 ο οποίος θα βρίσκεται εκεί και θα εκπέμπει ζωντανά όλες τις ημέρες, φυσικά με τις πιο «χορταστικές» μουσικές επιλογές.

Coca-Cola, street food & πιπεράτες νότες, συνθέτουν τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό, στο πιο γευστικό ραντεβού της πόλης! Μην το χάσετε!

Πηγή: documentonews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ