Οι μαθητές του Pierce κερδίζουν το πρώτο βραβείο στα Young Business Talents 2017-18

Young Business Talents 2017-18

Οι μαθητές του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κερδίζουν το πρώτο βραβείο στο μεγαλύτερο Διεθνές Πρόγραμμα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας για μαθητές λυκείου!

Mία συναρπαστική εμπειρία έζησαν 260 μαθητές λυκείου από όλη την Ελλάδα στη διοργάνωση Young Business Talents 2017-2018. H διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη των κορυφαίων μαθητικών επιχειρήσεων της χρονιάς, ολοκληρώθηκε στις 13 Απριλίου 2018, με τον Εθνικό Τελικό της διοργάνωσης για 5η χρονιά στην Ελλάδα!

Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα Bellatrix από το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ενώ την κορυφαία πεντάδα του Τελικού συμπλήρωσαν οι ομάδες:

2η SPARTACUS: Από το 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα Αττικής

3η GIRLMANAGER: Από το Επαγγελματικό Λύκειο Παλαμά Καρδίτσας

4η SOSTIS_INC: Από την Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής Αττικής

5η BULLS: Από το Επαγγελματικό Λύκειο Παλαμά Καρδίτσας

Οι μαθητές, αφού διοίκησαν με επιτυχία επί 4 μήνες τις εικονικές επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο για 11 «επιχειρηματικά έτη», συναγωνίστηκαν, πήραν κρίσιμες αποφάσεις για όλους τους τομείς της επιχείρησής τους (παραγωγή, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις, ανθρώπινο δυναμικό), και ξεχώρισαν ανάμεσα στους 2.144 μαθητές που ξεκίνησαν το ταξίδι του Young Business Talents αυτήν τη σχολική χρονιά από τον Νοέμβριο του 2017.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν όπως κάθε χρόνο και οι καθηγητές που καθοδήγησαν τα παιδιά όλη τη χρονιά σε αυτή τη βιωματική εμπειρία μάθησης που γεφυρώνει τη θεωρία με την πράξη.

To Young Business Talents είναι ένα διεθνές πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Υποστηρίχτηκε, δε, από τη ΔΕΠΑ Α.Ε. και φιλοξενήθηκε στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Οι 75 ομάδες που διαγωνίστηκαν στον τελικό προήλθαν από τους εξής 19 νομούς: Αττικής, Αρκαδίας, Δράμας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λαρίσης, Πέλλας, Πιερίας, Μεσσηνίας, Γρεβενών, Βοιωτίας, Μαγνησίας, Λασιθίου και Δωδεκανήσου.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλες τις μαθητικές ομάδες που συμμετείχαν!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ