Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στη Λατινική Αμερική

Το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, με την πρακτική και ουσιαστική υποστήριξη του Enterprise Greece, συνεχίζουν δράσεις εξωστρέφειας στη Λατινική Αμερική διοργανώνοντας νέα Επιχειρηματική Αποστολή σε 3 χώρες, την Αργεντινή, τη Χιλή και το Περού. Η Αποστολή, η οποία θα επισκεφθεί διαδοχικά τo Mπουένος Αιρες στις 4-5/6, το Σαντιάγκο στις 6-7/6 και τη Λίμα στις 8-9/6, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Γιώργου Κατρούγκαλου στις χώρες αυτές και αξιοποιώντας τον επίσημο χαρακτήρα των θεσμικών επαφών να έχει την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις με τις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες.

Η Αποστολή θα είναι ολιγομελής κα θα επικεντρωθεί κυρίως στους κλάδους τροφίμων-ποτών με έμφαση σε προιόντα υψηλής ποιότητας, βιολογικά, gourmet, κλπ, φαρμακευτικών- καλλυντικών, δομικών υλικών (ειδικότερα μάρμαρα), κατασκευαστικών έργων βιομηχανικών προιόντων, εξόρυξης μεταλλευμάτων, αλλά και σε άλλους τομείς ανάλογα με το ενδιαφέρον. Με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας και των Εμπορικών Επιμελητηρίων σε κάθε χώρα θα οργανωθούν στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση εισαγωγέων, διανομέων και αντιπροσώπων. Παράλληλα, σε κάθε πόλη θα υπάρχει συνεργασία και με τα τοπικά διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια αξιοποιώντας τη δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη τους, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων που αλληλουποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως στείλουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στo y.patsiavos@ahk.com.gr το συντομότερο δυνατό ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για επικοινωνίες και εξασφάλιση κατάλληλων επαφών και συναντήσεων Β2Β σε κάθε πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντή του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, y.patsiavos@ahk.com.gr, yannispatsiavos@yahoo.com, τηλ.2106419026, 6945234747.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ