Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά την πορεία διακρίσεων της για το 2018, αποσπώντας δύο νέα βραβεία στα Corporate Affairs Excellence Awards. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου, παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στις παρακάτω κατηγορίες :
  • Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ για τις ενέργειες του πρωτοποριακού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «ΑΒηταρι της Αγάπης» σε συνεργασία με την AIA RELATE. 
  • Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία για τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας της εταιρείας «Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη» σε συνεργασία με την SPOT JWT.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με τους στρατηγικούς συνεργάτες της σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας, που αφουγκράζονται τις επιθυμίες και τις σκέψεις του κοινού, πηγάζοντας πάντα από τις αξίες και το όραμα της εταιρείας.

Το «ΑΒηταρι της Αγάπης» είναι η νέα, πρωτοποριακή ταυτότητα ΕΚΕ που ενοποιοιεί όλες τις ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας που πραγματοποιεί διαχρονικά η ΑΒ Βασιλόπουλος. Από το 2017 υπογράφει τις δράσεις της εταιρείας, όπως τα ολοκληρωμένα προγράμματα για τους συνάνθρωπους μας σε ανάγκη, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την ασφάλεια των προϊόντων, για τη φροντίδα των παιδιών. Στην ίδια κατεύθυνση, με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο και το αίσθημα της προσφοράς, η προηγούμενη χρονιά έκλεισε για την ΑΒ με μία παραμυθένια χριστουγεννιάτικη καμπάνια με τίτλο«Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη» μεταφέροντας τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς σε όλους.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards διοργανώνονται για 6η συνεχή χρονιά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ. Επιβραβεύουν επιτυχημένες δράσεις, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μια ακόμη φορά διακρίθηκε για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που διαπνέει τις ενέργειές της. Πιστή στις αρχές της, παραμένει έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και μεταφέρει το όραμά της μέσα από πρωτοβουλίες που αγκαλιάζονται από το κοινό, παραμένοντας αφοσιωμένη στην καθημερινή της επιλογή να λειτουργεί υπεύθυνα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ